Dalším velkým odloženým filmem je Duna, na 99% se přesune The Batman

Dalším velkým odloženým filmem je Duna, na 99% se přesune The Batman | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
Alespoň Monster Hunter by mohl dorazit dřív, než se původně plánovalo.

Mysleli jste si po nedávném odkladu bondovky Není čas zemřít, že zbytek roku vypadá v kinech zatraceně chudě? Tak se ničeho nebojte, bude hůř! V redakci se domníváme, že do konce roku odloží premiéru všechny větší filmy, které to z nějakého důvodu stále ještě neudělaly. Když včera akční komedie Free Guy zveřejnila svůj nový trailer, tak k němu tvůrci zcela otevřeně dodali, že film uvidíme „někdy“. A domino se bortí dál. V tomhle případě doslova, protože jeden odklad nejspíš ovlivní záhy další.

Svou prosincovou premiéru ruší sci-fi Duna. Snímek na první pohled působí extrémně draze (viz poslední trailer), je tedy nemyslitelné, že by šel do kin v době, kdy je velká část z nich zavřená a lidé se do nich bojí chodit. Nově bychom se Duny měli dočkat 1. 10. 2021 (v Česku a na Slovensku pravděpodobně 30. 9. 2021). Problém je v tom, že pro tenhle termín studio Warner už dříve oznámilo uvedení nové komiksovky The Batman.

Je prakticky vyloučeno, že by jedno studio dva své velkofilmy uvedlo ve stejný den, na 99% tedy počítejte s tím, že se Netopýří muž bude přesouvat. Ano, teoreticky nelze vyloučit alternativu, že snímek bude oproti původnímu předpokladu uvedený s předstihem. Ale pravděpodobné to příliš není. Přeci jen můžeme počítat s tím, že k odkladu zavelí ještě celá řada dalších filmů, a tak v dřívějších částech příštího roku nebude mnoho volných slotů. Také nevíme, jak se pandemie bude vyvíjet a navíc se The Batman stále ještě točí. Nedávno produkci dokonce přerušil koronavirus, takže je možné, že by se původní termín třeba ani nestihl.

Do konce roku zatím zůstávají v kalendáři velkofilmy Duše, Free Guy, Croodsovi: Nový věk, Smrt na Nilu a Wonder Woman 1984. Jak už bylo řečeno, nepředpokládáme, že se v tom kalendáři udrží dlouho. Nicméně, abychom nebyli jenom negativní, jistá jiskřička naděje by tu přeci jen byla. Do konce roku bychom mohli vidět alespoň videoherní akci s Millou Jovovich – Monster Hunter.

Nedávno byl zveřejněný první teaser trailer, který překvapivě mluvil o ovedení snímku v „prosinci“ (dosud byla premiéra stanovená na duben příštího roku). Zatím jsme neměli žádné podrobnosti, pak ale hollywoodský zpravodaj Deadline vypátral, že studio Sony zřejmě bude kašlat na situaci ve Spojených státech a prostě film uvede na trzích, kde kina poběží. Za normálních okolností je americký trh pro Hollywood klíčový, nicméně předchozí videoherní filmy režiséra Paula W.S. Andersona měly velký úspěch mezinárodně (třeba v Číně) a v USA utržily jen minimální část ze své celkové tržby. Monster Hunter by se tedy mohl bez Severní Ameriky celkem v pohodě obejít a je tu reálná šance, že milovníci trikové akční zábavy dostanou v českých a slovenských kinech takový malý vánoční dárek. (AKTUALIZACE: Magazín Variety později doplnil, že film má být uvedený 30.12. Kvůli tomu se na neurčito odkládá Úniková hra 2).

V komentářích schválně dejte vědět, jestli jste na Monster Huntera zvědaví a přihoďte svůj tip, na kdy Warner Bros. přesune Batmana.

Zdroje: Variety, Deadline I, II

Galerie: 10

Dalším velkým odloženým filmem je Duna, na 99% se přesune The Batman | Fandíme filmu Dalším velkým odloženým filmem je Duna, na 99% se přesune The Batman | Fandíme filmu Dalším velkým odloženým filmem je Duna, na 99% se přesune The Batman | Fandíme filmu Dalším velkým odloženým filmem je Duna, na 99% se přesune The Batman | Fandíme filmu Dalším velkým odloženým filmem je Duna, na 99% se přesune The Batman | Fandíme filmu Dalším velkým odloženým filmem je Duna, na 99% se přesune The Batman | Fandíme filmu Dalším velkým odloženým filmem je Duna, na 99% se přesune The Batman | Fandíme filmu Dalším velkým odloženým filmem je Duna, na 99% se přesune The Batman | Fandíme filmu Dalším velkým odloženým filmem je Duna, na 99% se přesune The Batman | Fandíme filmu Dalším velkým odloženým filmem je Duna, na 99% se přesune The Batman | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest