Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce

Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu
STX Entertainment
Zobrazit dalších 18 obrázků
Situace ve světě se nelepší, proto se některé očekávané filmy kinům raději vyhnou. Nicméně drsňák Liam Neeson štěstí asi zkusí.

Pořád stejná písnička. Koronavirus dál běsní a studia se nadále snaží přizpůsobit. Buď dochází k odkladu premiér, či se snímky stěhují rovnou do digitální distribuce a na VOD. To je i případ psychologického dramatu Cherry bratří Russoových, v němž by měl jako voják ve výslužbě trpící posttraumatickou stresovou poruchou a závislostí na opiátech vykrádat banky Tom Holland. Ambiciózní snímek se nakonec vykašle na kina a střihne si to rovnou na službu Apple TV+. Premiéra by měla proběhnout někdy na začátku roku 2021.

AGBO Films

Apple TV+ rovněž v únoru příštího roku uvede dokumentární snímek Billie Eilish: The World’s A Little Blurry, který přirozeně pojednává o stejnojmenné zpěvačce a textařce. Na PVOD (Premium Video On-Demand) si to zamíří i katastrofický akční thriller Greenland: Poslední úkryt režiséra Rica Romana Waugha s Gerardem Butlerem v hlavní roli. Česká premiéra prozatím oficiálně zrušena nebyla, ale těžko soudit, zda k ní vzhledem ke zhoršující se situaci opravdu 15. října 2020 dojde. Za deset dní ještě česká vláda může přijmout nejedno opatření.

Naopak Liam Neeson by měl americké (potažmo světové) kinosály otestovat, jelikož distributor Open Road Films potvrdil uvedení akčního thrilleru Pro balík prachů (Honest Thief) do kin s tím, že nestárnoucí tvrďák dorazí o týden později, 16. října 2020. U nás by měla premiéra proběhnout už 8. října 2020. Do kin má namířeno taktéž íránský psychologický thriller/horor The Night, v němž se rodičovský pár s roční dcerkou ocitne uvězněn v hrůzu nahánějícím hotelu. Američtí diváci by se měli dočkat v lednu 2021, tak uvidíme, zda to předznamená kino distribuci také na mezinárodním poli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The world has changed and so has our process - we are officially back to work on filming RED NOTICE. A very productive first week back of work, but certainly not without some angst and anxiety, but overall our incredible crew remained focused, disciplined and executed brilliantly all week long. We have implemented the most aggressive health and safety Covid measures in all of Hollywood, but as I shared with our crew yesterday, we’re all still in beta phase with no “COVID playbook” to reference. We’re an agile crew — learning on the go and we will create the blueprint for how effective a large scale production can operate during a pandemic. Proud to go shoulder to shoulder with our entire crew on this game changer. In the mean time I’ll continue to screw up my lines and pretend to listen to my director/writer here @rawsonthurber as he shows me my firing target. The world’s most wanted art thief. An FBI profiler. And the greatest conman the world has never known. #RedNotice @netflix @sevenbucksprod @flynnpictureco @masistills

Příspěvek sdílený therock (@therock),

A nyní pouze telegraficky. Objevila se doposavad nepotvrzená informace, že Nolanův Tenet bude minimálně ve Spojených státech dostupný na fyzických nosičích ještě před letošními Vánocemi, přesněji 15. prosince 2020. Uvidíme, jak dlouho to budou Warneři zkoušet s kinodistribucí, ale jejich cíl vytřískat na kinotržbách alespoň půl miliardy nevypadá reálně. Kvůli pandemii nestihne plánovanou premiéru klaunský horor Terrifier 2, který v tuhle chvíli není ani zdárně dokončen. Pozitivní testy uvnitř štábu také zmrazily produkci thrilleru CopShop s Gerardem Butlerem a Frankem Grillem. Naopak natáčení týmovky Red Notice s Dwaynem Johnsonem, Ryanem Reynoldsem a Gal Gadot by mělo být znovu v plném proudu.

Zdroje: SR, Variety, Deadline I, II, BD I, II, SF, MW I, II

Foto: STX Films (Greenland)

Galerie: 19

Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu Novinka od režisérů Avengers a další bijáky se vyhnou kinům a míří do digitální distribuce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest