Old: Víme, o čem bude tajuplná novinka M. Night Shyamalana

Old: Víme, o čem bude tajuplná novinka M. Night Shyamalana | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kterou komiksovou předlohou se snímek inspiroval?

Režisér a scenárista M. Night Shyamalan nás v minulosti nejednou potěšil, když nám naservíroval kupříkladu mrazivý thriller Šestý smysl, mysteriózního Vyvoleného nebo sci-fi drama Znamení, ale taktéž zklamal, protože třeba snímky Poslední vládce větru a Po zániku Země stály za starou belu. Před čtyřmi lety však mile překvapil schizofrenním thrillerem Rozpolcený, aby nás v loňském roce spíše nepotěšil Skleněným, který sice utržil v pokladnách kin nějakou tu babku, ale výrazně polarizoval diváckou obec. Nicméně každý jeho další projekt budí i tak zájem, protože vždy existuje šance, že talentovaný filmař přijde s něčím výjimečným. Potenciál na to bezesporu má. Právě proto jsme zvědaví na jeho chystanou novinku, o které se až donedávna příliš nevědělo.

Universal Pictures / M. Night Shyamalan / Twitter

Nyní se naštěstí mlha tajemna přece jenom trošku rozestoupila a my víme, že snímek ponese název Old a bude se točit kolem skupiny lidí, kteří najdou na pláži mrtvolu, ovšem vlivem mysteriózních sil a hrátek s časem nemohou místo opustit. Scénář vychází z francouzského komiksu Sandcastle z pera Pierra Oscara Levyho a kreslíře Frederika Peeterse. Shyamalan údajně dostal grafickou novelu jako dárek ke Dni otců a ihned se do látky zamiloval. Nutno dodat, že se nemá jednat o doslovnou adaptaci komisku, neboť Shyamalan si z něj spíše jen vyzobal motivy, které jej oslovily.

Rodák z Indie bude mít k dispozici i tentokrát solidní herecký ansámbl, když se ve filmu představí Gael García Bernal (Mexická jízda, Amores perros – Láska je kurva), Rufus Sewell (Příběh rytíře, Judy), Eliza Scanlen (Malé ženy, seriál Ostré předměty), Thomasin McKenzie (Králíček Jojo, Král), Aaron Pierre (seriál Krypton), Alex Wolff (Jumanji: Vítejte v džungli!, Jumanji: Další level), Abbey Lee (Neon Demon), Nikki Amuka-Bird (seriál Luther), Ken Leung (X-Men: Poslední vzdor, seriál Noční směna) a Vicky Krieps (Nit z přízraků). Premiéra je plánována na 23. července 2021.

Dole v galerii koukněte na první plakát a nahlédněte do komiksové předlohy.

Zdroje: Collider I, II, III

Foto: M. Night Shyamalan / Twitter, Universal Pictures

Galerie: 10

Old: Víme, o čem bude tajuplná novinka M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Old: Víme, o čem bude tajuplná novinka M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Old: Víme, o čem bude tajuplná novinka M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Old: Víme, o čem bude tajuplná novinka M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Old: Víme, o čem bude tajuplná novinka M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Old: Víme, o čem bude tajuplná novinka M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Old: Víme, o čem bude tajuplná novinka M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Old: Víme, o čem bude tajuplná novinka M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Old: Víme, o čem bude tajuplná novinka M. Night Shyamalana | Fandíme filmu Old: Víme, o čem bude tajuplná novinka M. Night Shyamalana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest