Remote Control: Gerard Butler se v akční novince zaplete do mezinárodní konspirace

Remote Control: Gerard Butler se v akční novince zaplete do mezinárodní konspirace | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Producenti bondovek chystají nový akční film ze světa tajných organizací.

Gerard Butler má s hraním v akčních thrillerech rozsáhlé zkušenosti. Spousta diváků jej bude mít hodně spojeného s agentem Mikem Banningem ze snímků série „Pád“. A zdá se, že chystaná novinka je z podobného těsta.

Snímek se jmenuje Remote Control a jeho hrdinou je bývalý válečný korespondent a současný bezpečnostní poradce Michael Rafter (Butler). Jeho život se změní v momentě, kdy dostane záhadný telefonát. Na jeho základě se Rafter pustí do vyšetřování, při němž odhalí celosvětové spiknutí. Když se mu pověsí na paty tajuplná organizace 212, začne mu jít o holý život. 212 vymaže jeho skutečnou osobnost a označí jej za nechvalně proslulého zabijáka. Jediný, komu může důvěřovat, je jeho bývalá milenka Tracy, která je do spiknutí také zatažená. Společně utíkají před 212, CIA a profesionálními vrahy.

O snímku se hovoří jako o napínavém akčním příběhu. Vedle samotného Butlera film produkují například také Michael G. Wilson a Barbara Broccoli, dlouholetí producenti bondovské série. Režíruje John Matheson, který dosud pracoval jako kameraman a má nominaci na Oscara za Gladiátora či Fantoma opery. Krom toho natočil například Logana, Království nebeské nebo X-Men: První třídu. Scénář napsal Mark Burnell, který má čerstvě za sebou propadák The Rhythm Section. Datum premiéry zatím neznáme.

Fotky jsou ilustrační.

Zdroj: Deadline

Galerie: 7

Remote Control: Gerard Butler se v akční novince zaplete do mezinárodní konspirace | Fandíme filmu Remote Control: Gerard Butler se v akční novince zaplete do mezinárodní konspirace | Fandíme filmu Remote Control: Gerard Butler se v akční novince zaplete do mezinárodní konspirace | Fandíme filmu Remote Control: Gerard Butler se v akční novince zaplete do mezinárodní konspirace | Fandíme filmu Remote Control: Gerard Butler se v akční novince zaplete do mezinárodní konspirace | Fandíme filmu Remote Control: Gerard Butler se v akční novince zaplete do mezinárodní konspirace | Fandíme filmu Remote Control: Gerard Butler se v akční novince zaplete do mezinárodní konspirace | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest