Gerard Butler nás v tom nenechá a pokusí se znovu zachránit svět

Gerard Butler nás v tom nenechá a pokusí se znovu zachránit svět | Fandíme filmu
STXfilms
Zobrazit dalších 9 obrázků
Butler se po koronapauze vrátí ve velkém stylu.

Situace v Hollywoodu a obecně ve filmovém průmyslu se příliš nelepší, když premiéry ambicióznějších filmů se neustále odkládají. Jedinou pozitivnější zprávou je, že tu a tam hlásí filmové štáby restart natáčení, tudíž alespoň výroba by se mohla znovu rozběhnout. Nicméně až se vše vrátí do normálu, Gerard Butler bude mít o zábavu postaráno. Chystá totiž další pokračování frančízy Has Fallen (Pád Bílého domu, Pád Londýna, Pád anděla) a také sequel výborné akční kriminálky Dokonalá loupež. Momentálně Butler propaguje katastrofický thriller Greenland: Poslední úkryt režiséra a bývalého kaskadéra Rica Romana Waugha, který by měl do českých kin dorazit 15. října 2020 (ale víte, jako to teď je s těmi termíny), leč nedávno naťuknul i budoucí projekty.

Lionsgate

"Když se podívám, co se ve světě všechno děje, tak mi je jasné, že potřebujeme Mika Banninga," pronesl v rozhovoru pro EW rodák ze Skotska. Agent Banning je přirozeně hlavním hrdinou série Has Fallen a už několikrát se mu podařilo zachránit nejen Spojené státy před totální zkázou. Současně však má relativně významný vroubek, když v průběhu londýnské mise laškoval s rasistickými a xenofobními konotacemi, což mu bylo v minulosti nejednou vyčítáno. Pakliže se ale hodí zpět do normálu, určitě si další Banningovo dobrodružství necháme líbit, protože podobně výživných akčních béček se dnes už moc netočí.

Dvojku si rovněž vykoledovala napínavá, drsná a špinavá kriminálka Dokonalá loupež (Den of Thieves), v níž Butler vede elitní policejní jednotku, která se snaží zabránit výtečně vybavené a organizované bandě zlodějů vyloupit losangeleskou pobočku Centrální banky USA. Snímek z roku 2018 natočil režisér Christian Gudagest a nechal lehoulince vzpomenout na legendární Nelítostný souboj Michaela Manna. Dokonalá loupež samozřejmě nedosahuje kvalit Mannova výjimečného akčního opusu, ale i tak nabízí promyšlený, zručně sepsaný, fajnově obsazený a perfektně natočený biják (přestřelky jsou zachyceny geniálně), v němž Butler podává jeden z nejlepších hereckých výkonu své kariéry. Dle Butlera vypadá nástřel scénáře skvěle a podívat bychom se tentokrát měli i do Evropy. Za nás palec nahoru!

Dole v galerii si připomeňte předchozí díly Butlerových akčních sérií.

Zdroj: Slashfilm, EW

Foto: STXfilms

Pád anděla

USA
Akční, Thriller
Info o filmu

Galerie: 10

Gerard Butler nás v tom nenechá a pokusí se znovu zachránit svět | Fandíme filmu Gerard Butler nás v tom nenechá a pokusí se znovu zachránit svět | Fandíme filmu Gerard Butler nás v tom nenechá a pokusí se znovu zachránit svět | Fandíme filmu Gerard Butler nás v tom nenechá a pokusí se znovu zachránit svět | Fandíme filmu Gerard Butler nás v tom nenechá a pokusí se znovu zachránit svět | Fandíme filmu Gerard Butler nás v tom nenechá a pokusí se znovu zachránit svět | Fandíme filmu Gerard Butler nás v tom nenechá a pokusí se znovu zachránit svět | Fandíme filmu Gerard Butler nás v tom nenechá a pokusí se znovu zachránit svět | Fandíme filmu Gerard Butler nás v tom nenechá a pokusí se znovu zachránit svět | Fandíme filmu Gerard Butler nás v tom nenechá a pokusí se znovu zachránit svět | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest