Do konce roku už dost možná neuvidíme v kinech žádný nový velkofilm

Do konce roku už dost možná neuvidíme v kinech žádný nový velkofilm | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Black Widow dle dostupných informací odkládá premiéru a předpokládáme, že další snímky budou následovat.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Tak je to tady vážení. Netrvalo to ani tak dlouho a po odkladu premiéry Wonder Woman 1984 se otřásá také termín Black Widow. Ta má zatím stále oficiálně být v Česku uvedena 5. listopadu, avšak dle informací velkých hollywoodských zpravodajů je oznámení odkladu na spadnutí. V tuhle chvíli nikdo neví, zda Disney očekávanou marvelovku zkusí posunout pouze o pár týdnů, anebo se snímku dočkáme až příští rok.

A tím to nekončí. V Disneyho zákulisí se šušká, že pixarovka Duše by mohla místo do kin zamířit rovnou na VOD, přičemž prozatím má snímek ohlášenou českou kinopremiéru na 19. listopadu. K té ale na 99% nedojde. Minimálně tedy rozhodně ne Spojených státech, kde jsou stále klíčové trhy zavřené, zbylá kina mají sníženou kapacitu, zhruba polovina diváků podle průzkumu společnosti NRG zatím nevnímá kina jako bezpečná a jen asi 40% diváků vůbec ví, jestli v jejich okolí nějaké kino je nebo není otevřené.

Další změna se týká katastrofického thriller Greenland: Poslední úkryt. Ten měl být v USA uvedený koncem září, místo toho bude snímek odložený někam na čtvrtý kvartál. Nevíme, zda to nějak ovlivní i lokální premiéru. V Česku se už teď s filmem na čtvrtý kvartál počítá, premiéra je stanovená na 15. října. Na Slovensku je prozatím nahlášený termín 24. 9.

Další kapitola »

Galerie: 6

Do konce roku už dost možná neuvidíme v kinech žádný nový velkofilm | Fandíme filmu Do konce roku už dost možná neuvidíme v kinech žádný nový velkofilm | Fandíme filmu Do konce roku už dost možná neuvidíme v kinech žádný nový velkofilm | Fandíme filmu Do konce roku už dost možná neuvidíme v kinech žádný nový velkofilm | Fandíme filmu Do konce roku už dost možná neuvidíme v kinech žádný nový velkofilm | Fandíme filmu Do konce roku už dost možná neuvidíme v kinech žádný nový velkofilm | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest