Spider-Man 3: Natáčení se odkládá a studio Sony nezveřejní žádný velkofilm, dokud bude fungování kin omezené

Spider-Man 3: Natáčení se odkládá a studio Sony nezveřejní žádný velkofilm, dokud bude fungování kin omezené | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Pusťte si úsměvné video z castingu Toma Hollanda na roli Spider-Mana. 

Mnoho studií po odkladu premiér svých filmů čekalo, jak se bude dařit sci-fi velkofilmu Tenet od režiséra Christophera Nolana. Ten má na svém kontě momentálně něco okolo 150 miliónů dolarů. Navzdory na první pohled solidním číslům, se očekávání studia Warner Bros. jednoduše nenaplnila. Na podobné blockbustery je to prostě málo. Studio Sony tak po uvážení nepůjde ve šlépějích Tenetu, bude opatrné a s uvedením svých velkých filmů počká. Odložilo se i natáčení samotného třetího Spider-Mana.

Sony mělo letos vydat potenciální hity jako Morbius, Venom: Let There Be Carnage, Králíček Petr bere do zaječích a Krotitelé duchů: Odkaz, všechny filmy ale bohužel odložilo. A může je klidně odložit znovu. Samotný předseda studia Tony Vinciquerra prozradil, že se jich dočkáme až tehdy, kdy budou kina v normálním provozu: „Nebudeme dělat tu chybu, že pošleme drahý, opravdu drahý, dvousetmilionový film na trh, dokud si nebudeme jisti, že jsou kina otevřená a fungují se značnou kapacitou.“ Kdy to přesně bude, to nikdo neví.

Sony neodložilo jen premiéry, ale dokonce i samotné natáčení. Spider-Man 3 s Tomem Hollandem, pokračování filmů Spider-Man: Homecoming a Spider-Man: Daleko od domova, se měl začít natáčet letos na přelomu léta a podzimu. Premiéra je pak stanovena na 17. 12. 2021. Plány se ovšem mění. Nově se natáčení přesunulo na zimu, konkrétně na leden a únor 2021. Zda to ovlivní premiéru samotnou, zatím nevíme.

A na závěr jedna zvěst týkající se názvu filmu. Nedávno jsme vás informovali, že několik webů používá název Spider-Man: Homesick (zhruba: Spider-Man: Stesk po domově). Později vyšlo na povrch, že šlo podle všeho pouze o internetovou spekulaci a snímek se nakonec bude jmenovat asi jinak.

Abychom se netopili jen v samých negativech, níže se můžete podívat na úsměvné video z castingu Toma Hollanda pro roli Spider-Mana a v galerii najdete nádherné artworky, včetně stylového návrhu brnění padoucha Vultura.

Zdroj obrázků: Ryan Meinerding Instagram

Zdroje: Movieweb, Screenrant, The Direct I, II

Galerie: 10

Spider-Man 3: Natáčení se odkládá a studio Sony nezveřejní žádný velkofilm, dokud bude fungování kin omezené | Fandíme filmu Spider-Man 3: Natáčení se odkládá a studio Sony nezveřejní žádný velkofilm, dokud bude fungování kin omezené | Fandíme filmu Spider-Man 3: Natáčení se odkládá a studio Sony nezveřejní žádný velkofilm, dokud bude fungování kin omezené | Fandíme filmu Spider-Man 3: Natáčení se odkládá a studio Sony nezveřejní žádný velkofilm, dokud bude fungování kin omezené | Fandíme filmu Spider-Man 3: Natáčení se odkládá a studio Sony nezveřejní žádný velkofilm, dokud bude fungování kin omezené | Fandíme filmu Spider-Man 3: Natáčení se odkládá a studio Sony nezveřejní žádný velkofilm, dokud bude fungování kin omezené | Fandíme filmu Spider-Man 3: Natáčení se odkládá a studio Sony nezveřejní žádný velkofilm, dokud bude fungování kin omezené | Fandíme filmu Spider-Man 3: Natáčení se odkládá a studio Sony nezveřejní žádný velkofilm, dokud bude fungování kin omezené | Fandíme filmu Spider-Man 3: Natáčení se odkládá a studio Sony nezveřejní žádný velkofilm, dokud bude fungování kin omezené | Fandíme filmu Spider-Man 3: Natáčení se odkládá a studio Sony nezveřejní žádný velkofilm, dokud bude fungování kin omezené | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest