Spider-Man 3: Název a záporák potenciálně odhaleni

Spider-Man 3: Název a záporák potenciálně odhaleni | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit dalších 5 obrázků
Natáčení příštího Spider-Mana se blíží. Známe díky tomu název filmu?

Třetí Spider-Man s Tomem Hollandem nedávno lehce odsunul svoji premiéru, nicméně natáčení snímku je stále na dosah. Dle dostupných informací by se film měl začít točit už letos na podzim. Asi tak nepřekvapí, že se začínají objevovat nejrůznější zákulisní zvěsti s projektem spojené. Několik webů snímek označují jako Spider-Man: Homesick (zhruba: Spider-Man: Stesk po domově) a název podle informací serveru Murphy‘s Multiverse používají i filmaři v Atlantě. Zatím nevíme, zda jde pouze o pracovní název, skutečně oficiální jméno filmu nebo nějaký omyl či podvrh. Nicméně pokud by Peter Parker byl po událostech posledního filmu na útěku před úřady, pak by dávalo smysl, pokud by se mu stýskalo po domově. Také by se podařilo navázat na teď již tradici používání slovíčka „home“ v názvech nové pavoučí série.

Podle další nepotvrzené zvěsti hledá štáb do blíže nespecifikované role herce typu Joela Kinnamana. Zřejmě tedy fyzicky výrazného bělocha středního věku, který není pouze fyzicky výraznou osobností, ale zároveň schopným hercem. Předpokládá se, že produkce nehledá nikoho jiného, než představitele lovce Kravena, o kterém se už dlouho šušká jako o záporákovi filmu. V komiksech je Kraven lovec nebezpečné zvěře, který má speciálním nápojem posílené možnosti svého těla. Jeho vytouženým cílem se stává samotný Spider-Man. Konkrétně Kinnamana můžete znát ze Suicide Squad, Robocopa, Sedmilhářek nebo Půjčovny masa.

Aktuálně produkce připravuje dle dostupných informací v americké Atlantě natáčení a počítá se s tím, že se kamery rozjedou v září.

Zdroje: Murphy's Multiverse I, II, III,

Galerie: 6

Spider-Man 3: Název a záporák potenciálně odhaleni | Fandíme filmu Spider-Man 3: Název a záporák potenciálně odhaleni | Fandíme filmu Spider-Man 3: Název a záporák potenciálně odhaleni | Fandíme filmu Spider-Man 3: Název a záporák potenciálně odhaleni | Fandíme filmu Spider-Man 3: Název a záporák potenciálně odhaleni | Fandíme filmu Spider-Man 3: Název a záporák potenciálně odhaleni | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest