Mission: Impossible 7: V norských horách vzniká další šílený kaskadérský kousek

Mission: Impossible 7:  V norských horách vzniká další šílený kaskadérský kousek | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Vedle skoků k nebesům nás Tom Cruise vezme na projížďku Orient Expressem.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Kromě fotky od McQuarrieho se k nám z Norska dostaly také fotky od paparazzi. Na těch vidíme, jak Tom nacvičuje s kaskadéry akční scénu na střeše vlaku obehnaného filmařským lešením. Všichni účastníci scény na sobě mají roušky či respirátory, takže je patrné, že štáb dodržuje přísná bezpečnostní opatření, aby se pokud možno nemuselo natáčení přerušovat, jak jako se to stalo The Batmanovi.

Povšimněte si, že se scéna odehrává na střeše starožitného vagonu Orient Expressu. Ten ve své původní podobě přestal fungovat, avšak historické vagony Orient Expressu nadále při zážitkových jízdách používá společnost Belmond. Kdo ví, jak moc se filmaři budou přidržovat skutečnosti, nicméně v současnosti je nejběžnější trasou Belmondu jízda z Londýna (popřípadě Paříže) do Benátek, kde se měla Mission: Impossible 7 také natáčet, než plány zhatila pandemie a úplné uzavření Itálie na jaře letošního roku. Vydá se tedy Ethan Hunt na luxusní cestu vlakem? Představuje Norsko ve filmu Alpy? A měl právě Orient Express být součástí výbuchu železničního mostu, který filmaři plánovali? Necháme se překvapit.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku Mission: Impossible - Fallout.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum české a slovenské premiéry na 18. listopadu 2021, Mission: Impossible 8 potom na 3. listopadu 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. V původních rolích se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Zdroje: Christopher McQuarrie, The Daily Mail

« Předchozí kapitola

Galerie: 6

Mission: Impossible 7:  V norských horách vzniká další šílený kaskadérský kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 7:  V norských horách vzniká další šílený kaskadérský kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 7:  V norských horách vzniká další šílený kaskadérský kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 7:  V norských horách vzniká další šílený kaskadérský kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 7:  V norských horách vzniká další šílený kaskadérský kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 7:  V norských horách vzniká další šílený kaskadérský kousek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest