Mission: Impossible 7: Koronavirus ohrožuje natáčení

Mission: Impossible 7: Koronavirus ohrožuje natáčení | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Nebezpečný virus zasahuje do všech odvětví lidského počínání.

Koronavirus s označením Covid-19 se z Číny šíří dál do světa. V Evropě je situace nejhorší v severní Itálii, kde už bylo nakaženo přes 150 lidí a 7 lidí zemřelo. Ve snaze situaci dostat pod kontrolu provádějí úřady různá opatření, mezi něž patří i omezení veřejného shromažďování. To ovlivňuje živobytí spousty lidí, včetně řadových členů filmového štábu snímku Mission: Impossible 7.

Snímek měl plánu v dohledné době točit po dobu tří týdnů v Benátkách, nicméně kvůli zákazu shromáždění a obav produkce o zdraví štábu a herců, byla tahle část natáčení odložena na neurčito a zaměstnanci štábu dostali možnost se vrátit domů. Produkce situaci dál monitoruje v souladu s místními úřady. Zatím není zřejmé, jestli se se celé natáčení celkově pozdrží, jestli se natáčení v Benátkách odloží na delší dobu a zatím se bude točit něco jiného, anebo se produkce rozhodne danou pasáž přepsat a umístit ji někam jinam.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum premiéry na 23. 7. 2021, Mission: Impossible 8 potom na 5. 8. 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. V hlavních rolích se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Nicholas Hoult, Gregory Sanon, Shea Whigham, Henry Czerny a Vanessa Kirby.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest