Sharon Osbourne slibuje, že Ozzyho životopis nebude tak učesaný jako Bohemian Rhapsody

Sharon Osbourne slibuje, že Ozzyho životopis nebude tak učesaný jako Bohemian Rhapsody | Fandíme filmu
Next Entertainment / Schweet Entertainment
Zobrazit další 1 obrázek
Sex, drogy, alkohol a drsná mluva. Nic z toho by dle všeho nemělo ve filmu o Ozzym chybět.

Není žádným tajemstvím, že i rocková legenda Ozzy Osbourne se dočká vlastního životopisného celovečeráku. Těžko se divit. Snímky s tematikou hudebních legend zaznamenaly v posledních letech nemalé úspěchy. Nejzářivějším příkladem budiž megahit Bohemian Rhapsody, ovšem líbil se i Rocketman režiséra Dextera Fletchera s Taronem Egertonem v hlavní roli. Bývalý frontman legendární rockové skupiny Black Sabbath sice na začátku letošního roku přiznal, že žádné detailní informace o chystaném projektu nemá, leč jeho manželka Sharon Osbourne má evidentně v mnoha věcech jasno.

Energická dáma v interview pro magazín Rolling Stone uvedla, že nemáme čekat nějakou vyměklou "hallmarkovskou" verzi Ozzyho příběhu, na kterou může vyrazit celá rodina. "Neděláme to pro děti. Bude to film pro dospělé." Na Bohemian Rhapsody sice oceňuje fakt, že snímek přiblížil mladé generaci hudbu skupiny Queen, leč jinak nadšená z něj Sharon vskutku nebyla. Dle jejího soudu bylo vše příliš nablýskané a scénář se mnohdy nedržel reality.

20th Century Fox

Podle Ozzyho rovněž Sharon chce, aby zpěváka ztvárnil nějaký neznámý herec. "Bude to o mně a Sharon, o našem vztahu. Jak jsme se potkali, zamilovali a vzali. Ona je mojí druhou částí. Společně jsem hodně zažili a bok po boku dospěli. Nedávno jsme oslavili 38. výročí svatby."

Sharon doufá, že životopisný snímek osloví široké spektrum filmových fanoušků. Není prý nutné být fandou Ozzyho, jelikož v obecné rovině bude film pojednávat o odhodlání a překonávání životních těžkostí. "Bez ohledu na to, jaké klacky ti hodí život pod nohy, vždy se nakonec zvedneš a začneš znovu. Půjde o úžasný příběh o zvládání těžkých situací."

Nyní nezbývá než čekat, co si pro nás tvůrci v čele s producentem Jackem Osbournem (syn Ozzyho) připraví. 

Zdroj: Rolling Stone, MW

Foto:  Next Entertainment / Schweet Entertainment

Galerie: 2

Sharon Osbourne slibuje, že Ozzyho životopis nebude tak učesaný jako Bohemian Rhapsody | Fandíme filmu Sharon Osbourne slibuje, že Ozzyho životopis nebude tak učesaný jako Bohemian Rhapsody | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest