Miss Americana: Už za pár dní nám nový dokument představí zblízka Taylor Swift

Miss Americana: Už za pár dní nám nový dokument představí zblízka Taylor Swift | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Netflix se snaží mít portfolio pořadů co možná nejrozmanitější. I proto na konci měsíce nabídne divákům dokumentární snímek o popové star Taylor Swift.

Popová ikona Taylor Swift patří mezi největší osobnosti současné hudební scény. Třicetiletá zpěvačka má na kontě celou řadu cenami ověnčených a hojně prodávaných alb a popových hitů. Jedná se o držitelku deseti cen Grammy a celkem 29 cen American Music Award. Dokument Taylor Swift: Miss Americana by měl zobrazovat, jak se Taylor podařilo srovnat se s rolí celosvětové megastar a při tom neztratit samu sebe. Trailer napovídá, že si v posledních měsících/letech procházela určitou osobní proměnou, kdy si znovu utvářela žebříček hodnot, opětovně se ujišťovala v tom, co je pro ní důležité a že již nemusí nikomu nic dokazovat. Zřejmě se bude jednat o takovou její osobní zpověď, díky níž budeme moci trošku více nahlédnout za onu umělou pózu, kterou tradičně vídáme v televizi, na sociálních sítích, v bulvárních časopisech a na koncertech.

Otázkou přirozeně zůstává, jak upřímná a otevřená Taylor k divákům a fanouškům (jen na Instagramu jí sleduje přes 125 milionů uživatelů) bude. Podobné projekty mívají občas tendenci sklouzávat někam na úroveň propagačních materiálů, kde jde zejména o reklamu a opečovávání dobrého jména interpreta, herce nebo politika. Pakliže bude materiál dostatečně syrový a nabídne autentický pohled na každodennost a smýšlení talentované blondýnky, pak by se vskutku mohlo jednat o zajímavý a poutavý dokument. Režii obstarala Lana Wilson.

Snímek Miss Americana si odbyl v noci na dnešek světovou premiéru na festivalu v Sundance a od 31. ledna 2020 bude dostupný na Netflixu.

Galerie: 6

Miss Americana: Už za pár dní nám nový dokument představí zblízka Taylor Swift | Fandíme filmu Miss Americana: Už za pár dní nám nový dokument představí zblízka Taylor Swift | Fandíme filmu Miss Americana: Už za pár dní nám nový dokument představí zblízka Taylor Swift | Fandíme filmu Miss Americana: Už za pár dní nám nový dokument představí zblízka Taylor Swift | Fandíme filmu Miss Americana: Už za pár dní nám nový dokument představí zblízka Taylor Swift | Fandíme filmu Miss Americana: Už za pár dní nám nový dokument představí zblízka Taylor Swift | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest