Bad Hair: V novém hororu vám půjdou po krku vraždící vlasy

Bad Hair: V novém hororu vám půjdou po krku vraždící vlasy | Fandíme filmu
Hulu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Cena za úspěch někdy bývá nečekaně vysoká.

Režisér a scenárista Justin Simien se uvedl v roce 2014 sociální satirou Dear White People, která si i vzhledem k tematice rasové nerovnosti na americké univerzitní půdě vedla o poznání lépe ve Spojených státech než tady u nás v Evropě. Snímek solidně zabodoval na festivalu Sundance a Simien se posléze vrhnul na seriál Drazí běloši, který sledoval de facto stejnou premisu jako jeho výše zmíněný filmový debut. Nyní se talentovaný tvůrce vrací a přichází s o poznání větším bizárem. Přichystal si totiž pro filmové fanoušky originální a na první pohled lehce ujetý horor / psychologický thriller Bad Hair, v němž se ukáže, že i vlasy mohou představovat nebezpečí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my beautiful @badhairfilm cast

Příspěvek sdílený Justin Simien (@justin_simien),

Vše se odehrává v Los Angeles v roce 1989, kde mladá ambiciózní žena jménem Anna Bludso dělá vše pro to, aby uspěla ve světě televizní zábavy. V tomhle prostředí se lpí na bezchybném zevnějšku, když dokonalá image je nutnou podmínkou úspěchu. V hlubší rovině snímek zkoumá vztah mezi mocí a krásou (či vnímáním krásy). Hlavní hrdinka však patrně má určité nedostatky a musí mašírovat ke kadeřnici kvůli novému účesu. Za úspěch, který se zanedlouho dostaví, platí ovšem Anna vysokou daň. Její vlasy totiž mají vlastní vědomí a nekalé úmysly.

Simien ke snímku uvedl, že se jedná o "psychologický thriller, jenž leccos vypovídá o americkém životě a obětech, které musíme podstoupit před tím, než nás většinová (mainstreamová) společnost začne vnímat a brát vážně."

V hlavních se objeví Elle Lorraine, Lenou Waithe, Jay Pharoah, Kelly Rowland, Laverne Cox, Blair Underwood, Usher Raymond IV a Chanté Adams. Premiéra proběhne na službě Hulu 23. října 2020.

Foto: Hulu

Galerie: 8

Bad Hair: V novém hororu vám půjdou po krku vraždící vlasy | Fandíme filmu Bad Hair: V novém hororu vám půjdou po krku vraždící vlasy | Fandíme filmu Bad Hair: V novém hororu vám půjdou po krku vraždící vlasy | Fandíme filmu Bad Hair: V novém hororu vám půjdou po krku vraždící vlasy | Fandíme filmu Bad Hair: V novém hororu vám půjdou po krku vraždící vlasy | Fandíme filmu Bad Hair: V novém hororu vám půjdou po krku vraždící vlasy | Fandíme filmu Bad Hair: V novém hororu vám půjdou po krku vraždící vlasy | Fandíme filmu Bad Hair: V novém hororu vám půjdou po krku vraždící vlasy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest