Let's Scare Julie: Horor točený bez jediného střihu pojednává o pranku, který se děsivě zvrhne

Let's Scare Julie: Horor točený bez jediného střihu pojednává o pranku, který se děsivě zvrhne | Fandíme filmu
Shout! Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
Dávejte si pozor, z koho si děláte legraci, protože jednou by se vám to mohlo krutě vymstít.

Hororový thriller Let's Scare Julie (původně Let's Scare Julie to Death) vypráví o partě kamarádek, které se jednou večer rozhodnou, že si poměrně krutě vystřelí z mladé osamělé sousedky, vloupají se k ní do (údajně prokletého) domu a trošku ji postraší. Snímek je popisován jako moderní duchařská báchorka ilustrující, že špatná rozhodnutí mohou vyústit v doslova děsivé následky. Zajímavé je, že režisér a scenárista Jud Cremata natočil materiál v reálném čase na jedinou kameru a bez střihu, tudíž se jedná o jediný nepřerušený záběr. Výsledkem by měla být napínavá, intenzivní a vygradovaná podívaná, která neztrácí na tempu vlivem absence příběhových odboček.

Shout! Studios

Cremata má vcelku bohaté zkušenosti coby televizní producent, ale s režií celovečeráku se zatím nepotkal. K ruce bude mít herecký ansámbl v čele s Troy Leigh-Anne Johnson, Isabel May, Odessou A'zion, Brooke Sorenson a Jessicou Sarah Flaum. Trailer toho naštěstí příliš neprozradí. Pouze naznačí, jakou bude mít snímek atmosféru, přičemž se v něm přirozeně ztrácí onen efekt jediného záběru.

Zda se dívky z domku naproti dostanou živé, či se jedná o prank na druhou a vše bude naprosto jinak, než se zdá, na to si musíme počkat do 2. října 2020, kdy napínák Let's Scare Julie dorazí na VOD.

Foto: Shout! Studios

Galerie: 8

Let's Scare Julie: Horor točený bez jediného střihu pojednává o pranku, který se děsivě zvrhne | Fandíme filmu Let's Scare Julie: Horor točený bez jediného střihu pojednává o pranku, který se děsivě zvrhne | Fandíme filmu Let's Scare Julie: Horor točený bez jediného střihu pojednává o pranku, který se děsivě zvrhne | Fandíme filmu Let's Scare Julie: Horor točený bez jediného střihu pojednává o pranku, který se děsivě zvrhne | Fandíme filmu Let's Scare Julie: Horor točený bez jediného střihu pojednává o pranku, který se děsivě zvrhne | Fandíme filmu Let's Scare Julie: Horor točený bez jediného střihu pojednává o pranku, který se děsivě zvrhne | Fandíme filmu Let's Scare Julie: Horor točený bez jediného střihu pojednává o pranku, který se děsivě zvrhne | Fandíme filmu Let's Scare Julie: Horor točený bez jediného střihu pojednává o pranku, který se děsivě zvrhne | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest