Cruiser: Hyperbrutální found footage krvák se představuje v prvním traileru

Cruiser: Hyperbrutální found footage krvák se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu
Gravitas Ventures
Zobrazit další 3 obrázky
Useknuté ruce, dekapitace, bodné a řezné rány či kulky svištící vzduchem... Na tohoto strážníka narazit vážně nechcete!

Některé upoutávky se dají okecávat, jiné je lepší pustit si bez delšího povídání. Zrovna v případě už na první pohled násilného, krutého a krvavého found footage hororu Cruiser platí patrně druhá varianta. Aby si člověk udělal představu, jakou atmosféru bude snímek režiséra a držitele Emmy Randyho Sera mít, musí si dvouminutový trailer prožít sám. V kostce půjde o to, že šílený maniak zavraždí policejního důstojníka, přivlastní si jeho vozidlo a z neznámého důvodu začne rozsévat smrt v malém městečku v Georgii. Nikdo není nevinný, tudíž nikdo není v bezpečí (možná vyjma slečny ve voze). Vše je nahráno bezpečnostními kamerami umístěnými v policejních vozech, eventuálně mobilními telefony nebo průmyslovými kamerami. "Záběry byly dány dohromady proto, aby se povedlo odhalit pachatele těchto nechutných vražd," uvádějí tvůrci.

Cruiser poputuje do distribuce skrze VOD 25. srpna 2020. V hlavních rolích dorazí Shuler Hensley, Matt Bauman, Brandon Carroll, Michael H. Cole, Ravi Naidu a Lori Beth Sikes. Schválně otestujte trailer, zda to bude váš šálek kávy.

Foto: Gravitas Ventures

Galerie: 4

Cruiser: Hyperbrutální found footage krvák se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu Cruiser: Hyperbrutální found footage krvák se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu Cruiser: Hyperbrutální found footage krvák se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu Cruiser: Hyperbrutální found footage krvák se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest