Black Adam: Dwayne Johnson nabídl další pohled na svůj kostým

Black Adam: Dwayne Johnson nabídl další pohled na svůj kostým | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Je tu také další teaser pro Justice League Zacka Snydera, legrácka spojená se Shazamem! nebo pár drobností k The Suicide Squad.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Další prezentaci, na kterou se můžeme večer těšit, přinese The Suicide Squad, pokračování Sebevražedného oddílu, které natočil James Gunn, režisér Strážců Galaxie. Ten se na Twitteru dušuje, že drtivá většina fanoušků stále neuhodla, jakou roli vlastně Idris Elba ve snímku hraje a už se těší, až nám to bude moci večer konečně odhalit. Tak doufejme, že to bude nějaká obzvláště vypečená úloha. Následně si můžete pustit krátký teaser, který láká na dnešní prezentaci, dále krátký úryvek prezentace s Margot Robbie, představitelkou Harley Quinn, a „hudební remix“ předtočené prezentace, který vzal natočené záběry herců a dal z nich dohromady něco jako „písničku“.

Nu a na úplný závěr si přehrajte ještě jeden krátký teaser, který nás láká na trailer pro Snydercut, tedy nový sestřih Justice League, který dle svých původních představ smí po letech konečně zrealizovat režisér Zack Snyder.

Zdroje: James Gunn, David F. Sandberg, The Illuminerdi

« Předchozí kapitola

Galerie: 4

Black Adam: Dwayne Johnson nabídl další pohled na svůj kostým | Fandíme filmu Black Adam: Dwayne Johnson nabídl další pohled na svůj kostým | Fandíme filmu Black Adam: Dwayne Johnson nabídl další pohled na svůj kostým | Fandíme filmu Black Adam: Dwayne Johnson nabídl další pohled na svůj kostým | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest