The Rock sdílel první teaser k Black Adamovi, aneb co ukáže DC FanDome

The Rock sdílel první teaser k Black Adamovi, aneb co ukáže DC FanDome | Fandíme filmu
DC Films
Zobrazit další 2 obrázky
Velkolepá celosvětová prenzentace pro všechny fanoušky komiksových DC filmů a seriálů se blíží.

Letní Comic-Con v San Diegu patří každoročně k fanoušky vyhlíženým akcím, protože se tam odhaluje řada novinek o chystaných žánrovkách a velkofilmech. Letos byl výběr (zvlášť ve filmové rovině) skutečně chudý, protože akce probíhala pouze on-line, byla značně okleštěná a studia na ní nechtěla svoje novinky prezentovat. To však neznamená, že by milovníci komiksových filmů letos v létě úplně ostrouhali. Stále nás čeká velká akce DC FanDome, kterou studio Warner chystá na 22. srpna. Jak už název napovídá, akce bude představovat novinky ze stáje DC, a to jak z filmového, tak seriálového světa.

Čerstvě se dočkáváme teaserů, které na online prezentaci lákají a také byl potvrzený seznam hostů. Těch bude více než 300! Čeká nás Zack Snyder a jeho režisérský sestřih Justice League. Nechybějí zástupci snímků Black Adam, The Suicide Squad, The Flash, The Batman, Shazam! 2 a Wonder Woman 1984. A dostaví se i James Wan, takže bychom se mohli dozvědět něco i o Aquamanovi 2. Vedle toho nebudou chybět seriály. Níže si můžete přehrát uveřejněné teasery, přičemž jeden nabízí nový pohled na Black Adama, prastarého antihrdinu, kterého ztvární Dwayne „The Rock“ Johnson.

Galerie: 3

The Rock sdílel první teaser k Black Adamovi, aneb co ukáže DC FanDome | Fandíme filmu The Rock sdílel první teaser k Black Adamovi, aneb co ukáže DC FanDome | Fandíme filmu The Rock sdílel první teaser k Black Adamovi, aneb co ukáže DC FanDome | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest