Jurský svět 3: Sedmimilionová opatření umožnila návrat k natáčení, jsou tu fotky

Jurský svět 3: Sedmimilionová opatření umožnila návrat k natáčení, jsou tu fotky | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Bez opravdu důkladných bezpečnostních opatření by se herci před kamery nevrátili. Je tu první filmová fotka s dinosaury.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Veškerá opatření přišla na dalších 9 milionů dolarů, které studio musí připočíst ke stávajícímu rozpočtu. Pokud se opatření ověří, předpokládá se, že je budou následovat další produkce. Po natáčení v Británii se štáb přesune na osm dní na Maltu, aby se následně na dalších sedm týdnů vrátil do ateliéru v anglickém Pinewoodu.

Spolu s bezpečnostními opatřeními, která představil magazín New York Times, produkce zveřejnila nové fotky. V galerii tak můžete vidět fotku s Compsognathusy, maličkými dinosaury, kteří se nám poprvé představili v Jurském Parku: Ztraceném světě. Ty jsme poprvé viděli na Isla Sorna, sekundárním ostrově, který sloužil ve staré trilogii k množení ještěrů. Režisér Colin Trevorrow zveřejnil také fotku bedny s označením Isla Sorna. Je možné, že se na druhý ostrov opět podíváme? Dále v galerii můžete vidět zákulisní záběr a fotku bezpečnostních opatření.

A pak je tu ještě menší novinka, která se týká Jakea Johnsona. Ten si v Jurském světě zahrál technika Loweryho a v Jurském světě 3 se měl vrátit. Jenže se objevil problém. Kvůli odloženému natáčení se Johnsonovi začíná Jurský svět křížit s natáčením seriálu Stumptown. Herec nicméně nehází flintu do žita a podle svého vyjádření se s režisérem Trevorrowem stále snaží najít nějaké řešení.

Na závěr ještě legrační video:

Jurský svět 3 režíruje Colin Trevorrow, scénář společně s ním píše Emily Carmichael. V hlavních rolích se vrátí Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Doplní je Sam Neill, Jeff Goldblum a Laura Dern z původní trilogie. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 10. června 2021.

Zdroje: NY Times, Jurassic Outpost, Collider

« Předchozí kapitola

Galerie: 4

Jurský svět 3: Sedmimilionová opatření umožnila návrat k natáčení, jsou tu fotky | Fandíme filmu Jurský svět 3: Sedmimilionová opatření umožnila návrat k natáčení, jsou tu fotky | Fandíme filmu Jurský svět 3: Sedmimilionová opatření umožnila návrat k natáčení, jsou tu fotky | Fandíme filmu Jurský svět 3: Sedmimilionová opatření umožnila návrat k natáčení, jsou tu fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest