Jurský svět 3 sérii nezakončí, naopak začne novou éru

Jurský svět 3 sérii nezakončí, naopak začne novou éru | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Soužití s dinosaury bude pro lidstvo už brzy novým normálem.

Jurský svět: Dominion je v tuhle chvíli oznámený na červen příštího roku a nejen, že jde o vyvrcholení trilogie Jurského světa, také se jedná o již šestý snímek v sérii Jurského parku. Ve větší míře se navíc vracejí herci ze starší trilogie, a tak mohl Jurassic World: Dominion působit jako určitý závěr ságy.

Podle producenta Franka Marshalla to tak však rozhodně není. V rozhovoru pro Collider jasně řekl, že studio snímek nevnímá jako konečnou. Ba dokonce naopak, mělo by se jednat o „začátek nové éry“. Marshall doufá, že s námi dinosauři ještě nějaký ten pátek budou, přičemž do budoucna by příběhy měly vycházet ze skutečnosti, že dinosauři se čerstvě rozprchli na pevninu a koexistují na světě společně s lidmi, kteří to musejí začít brát jako novou normu.

O tom, že studio Universal bude i nadále chtít ždímat svoji snad vůbec nejúspěšnější značku, asi pochyboval málokdo. Potud se tedy žádné velké překvapení nekoná. Tvůrčím počinem byl Jurský park naposledy v roce 1993, pak už vždycky šlo čistě o komerční výrobu. Zajímavější jsou Marshallova slova o novém normálu. Představa, že by vypuštění dinosaurů na pevninu dokázalo způsobit reálně jakékoliv zásadnější potíže, je totiž dost zvláštní. Ano, problém by mohli dělat nějakou dobu okřídlení tvorové. Ale jinak? Dinosaurů uprchlo kolik? Desítky? Z toho většina neohrabaní býložravci. Všichni jsou na americkém kontinentu, žijeme v době družic, rychlého sdílení informací přes internet a motorizované armády.

Takže ano, v reálu by dinosauři dokázali znepříjemnit životy několika desítkám lidí v rámci několika izolovaných incidentů, ale maximálně v horizontu týdnů by snad museli být zneutralizováni. Z toho jde vyždímat jeden, dva filmy, ale mluvit o novém normálu a novém světě, kde musíme žít s dinosaury? V tomhle směru je daleko zajímavější skutečnost, že se postupně šíří technologie klonování ještěrů. Čím víc míst ji bude mít k dispozici, tím větší je šance, že dinosauři skutečně budou více a více ovlivňovat chod života na Zemi. Uvidíme, jak moc sci-fi do budoucna série bude a jak šílené nápady tvůrci dostanou.

Dole v galerii můžete vidět poslední fotky od režiséra Colina Trevorrowa, ve starším článku si můžete prohlédnout fotky obřích kulis, které pro natáčení snímku vyrostly. A na závěr ještě Chris Pratt a charita:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GET EATEN BY A DINOSAUR in Jurassic World: Dominion!!! WHAT!? Anyone can enter now! Click the link in my bio. Sweepstakes entry costs just $10 (see restrictions) AND there’s also an auction item going to the highest bidder. That’s right!!! Two chances! Each winner will appear in the movie, Jurassic World: Dominion GETTING EATEN BY A DINOSAUR!!! Two ways to win the same prize! Get yourself immortalized in cinematic history! Talk about the greatest gift money can buy!!! Every dollar goes to helping those in need. Click the link in my bio for all the details! #ALLINCHALLENGE Thank you @justinbieber for challenging me! I’m challenging @chrisevans @chrishemsworth @robertdowneyjr Avengers assemble!!

Příspěvek sdílený chris pratt (@prattprattpratt),

Jurský svět 3 režíruje Colin Trevorrow, scénář společně s ním píše Emily Carmichael. V hlavních rolích se vrátí Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Doplní je Sam Neill, Jeff Goldblum a Laura Dern z původní trilogie. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 10. 6. 2021.

Zdroj: Collider

Galerie: 6

Jurský svět 3 sérii nezakončí, naopak začne novou éru | Fandíme filmu Jurský svět 3 sérii nezakončí, naopak začne novou éru | Fandíme filmu Jurský svět 3 sérii nezakončí, naopak začne novou éru | Fandíme filmu Jurský svět 3 sérii nezakončí, naopak začne novou éru | Fandíme filmu Jurský svět 3 sérii nezakončí, naopak začne novou éru | Fandíme filmu Jurský svět 3 sérii nezakončí, naopak začne novou éru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest