Počátek se vrací do kin, trailer připomíná, jaká je to pecka

Počátek se vrací do kin, trailer připomíná, jaká je to pecka | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
Akční sci-fi Christophera Nolana slaví deset let od premiéry, u této příležitosti se znovu podívá na filmová plátna. A to i v České republice.

Nejnovější projekt inovátora Christophera Nolana ve formě špionážního sci-fi Tenet se nám po dalším nedávném přesunutí premiéry na konec srpna znovu o kousek vzdálil, tentokrát však snad již naposledy. Pro všechny Nolanovy fanoušky se každopádně stále jedná o smutnou zprávou, naštěstí se nalezla malá útěcha - legendární Počátek se totiž vrací do světových kin.

Dnes již kultovní sci-fi dokázalo v době svého vydání způsobit pořádný poprask - podařilo se mu totiž opravdu výborně skloubit dodnes dechberoucí vizuál se skutečně promyšlenou a neokoukanou premisou a příběhem, kterému se dodnes daří zavařit mozek téměř každému (nejen) novému divákovi.

Snímek si vedl výborně na všech frontách - dočkal se úžasných reakcí od kritiků i fanoušků, v kinech utržil obrovské peníze (celosvětově přes 800 milionů dolarů - což se u originálních snímků téměř nevidí) a zazářil na filmových cenách. Samotného Nolana pak vystřelil do filmařských výšin a udělal z něj jednoho z posledních tvůrců, kteří dokážou sehnat stamilionové rozpočty na původní snímek, který není založený na nějakém předešlém díle.

Je tomu možná těžké uvěřit, ale od premiéry této průkopnické pecky uběhlo již celých deset let. Právě při této příležitosti se studio Warner rozhodlo film poslat znovu do kin - na místo, kam skutečně patří a kde lze nejlépe docenit jeho skutečnou kvalitu. Nemluvě o tom, že se jedná o chytrý způsob, jak upozornit na Tenet a k tomu si ověřit, jak moc jsou lidé v době koronavirové pandemie ochotni chodit na velké blockbustery. A navíc bez rizika prodělku.

Na návrat Počátku do kin nově upozorňuje a láká zbrusu nový trailer, kterému se daří vybrat všechny ikonické záběry a ukázat věci, které jsme si na filmu zamilovali. Pro ty z vás, kteří snímek z nějakého záhadného důvodu neviděli, je třeba upozornit na to, že obsahuje spoiler k samotné závěrečné scéně. Pro všechny ostatní se jedná o skvělou příležitost, jak si Nolanův klenot rychle připomenout před premiérou, která v Česku proběhne již dnes, 6. 8.

Dorazíte na Počátek do kina? Napište nám do komentářů.

Počátek

16.07.2010 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 10

Počátek se vrací do kin, trailer připomíná, jaká je to pecka | Fandíme filmu Počátek se vrací do kin, trailer připomíná, jaká je to pecka | Fandíme filmu Počátek se vrací do kin, trailer připomíná, jaká je to pecka | Fandíme filmu Počátek se vrací do kin, trailer připomíná, jaká je to pecka | Fandíme filmu Počátek se vrací do kin, trailer připomíná, jaká je to pecka | Fandíme filmu Počátek se vrací do kin, trailer připomíná, jaká je to pecka | Fandíme filmu Počátek se vrací do kin, trailer připomíná, jaká je to pecka | Fandíme filmu Počátek se vrací do kin, trailer připomíná, jaká je to pecka | Fandíme filmu Počátek se vrací do kin, trailer připomíná, jaká je to pecka | Fandíme filmu Počátek se vrací do kin, trailer připomíná, jaká je to pecka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest