Bruce Willis na fotkách hned ze dvou chystaných sci-fi filmů

Bruce Willis na fotkách hned ze dvou chystaných sci-fi filmů | Fandíme filmu
Touchstone Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Pohaslá ikona akčních filmů se po letech znovu podívá do vesmíru. Žádný zázrak se však patrně konat nebude.

Filmová kariéra Bruce Willise v poslední době bolestivě upadá. Někdejší hollywoodská superstar se systematicky upisuje příšerným béčkovým akčňákům a nezdá se, že by se tento stav měl někdy v blízké budoucnosti změnit. Willis totiž nedávno opět uzavřel kontrakt (týká se tří filmů) s produkční společností, která jeho kariéru dlouhodobě ničí. Netřeba připomínat, že jeho nejnovější projekt nazvaný Hard Kill nevypadá dvakrát lákavě. Dnes pro vás máme pro změnu první fotografie (plakát + fotka) ze dvou Willisových sci-fi projektů.

Přestože o nich nevíme mnoho, velké naděje nebudí ani jeden z nich. První novinkou je film s názvem Anti-Life. Bude se jednat o vesmírný akčňák a v centru dění se ocitne mladý mechanik nacházející se na palubě vesmírné lodi. Pokusí se porazit zlovolnou kosmickou sílu (možná lidskou), která se snaží použít loď jako zbraň. V dalších rolích se objeví Thomas Jane (Predátor: Evoluce) a Rachel Nichols (Star Trek). Režie se zhostil John Suits (Pandemie). Už samotná zápletka působí relativně směšně. Naprostou jistotu, že snímek nebude ničím jiným než neskutečně levným a odfláknutým béčkem, pak dodává nově vydaný plakát, z něhož doslova křičí nevzhlednost a nuda.

O něco málo lépe působí druhý projekt nesoucí název Cosmic Sin. V něm Willis ztvární Jamese Forda, zběhlého vojáka z budoucnosti, jenž musí zabránit invazi mimozemšťanů, kteří infikují lidi a posléze ovládají jejich těla. O nějaký převratně originální nápad se rozhodně nejedná, oproti Anti-Life však pomáhá alespoň zajímavější herecké obsazení, jemuž vévodí Frank Grillo. Na první fotografii má pak Willis alespoň relativně zajímavě vypadající skafandr.

Jak oba projekty dopadnou, je v tuto chvíli ve hvězdách. Bohužel, už teď je celkem jasné, že se legendárním Willisovým sci-fi snímkům typu Pátého elementu nebo 12 opic s největší pravděpodobností nevyrovnají. Co na Willisovy sci-fi béčka říkáte vy? Napište nám do komentářů. Obrázky ze zmíněných scífek najdete samozřejmě v galerii.

Zdroje: Bloody Disgusting, THR

Foto: Touchstone Pictures (ilustrační, z filmu Armageddon)

Galerie: 3

Bruce Willis na fotkách hned ze dvou chystaných sci-fi filmů | Fandíme filmu Bruce Willis na fotkách hned ze dvou chystaných sci-fi filmů | Fandíme filmu Bruce Willis na fotkách hned ze dvou chystaných sci-fi filmů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest