Bruce Willis se upsal k dalším třem filmům firmě, která dlouhodobě potápí jeho kariéru do žumpy

Bruce Willis se upsal k dalším třem filmům firmě, která dlouhodobě potápí jeho kariéru do žumpy | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit dalších 9 obrázků
O filmy se postará společnost, pro kterou Bruce už natočil sedmnáct více či méně špatných akčňáků.

Bruce Willis dříve patřil k největším akčním hvězdám. Nikdy nezapomeneme jeho legendární role ve filmech Smrtonosná past, Poslední skaut, Pulp Fiction: Historky z podsvětí či Armageddon. Dnes se bohužel patlá v podprůměrných, nejlépe průměrných filmech. Velký podíl na tom má i firma Emmett Furla Oasis Films, se kterou Bruce Willis pracoval už na sedmnácti projektech a žádná paráda se mezi nimi neurodila. V posledních letech už vůbec ne. A vypadá to, že špatné dny nekončí, herec podepsal s firmou smlouvu na další tři filmy a jeden má již roztočený.

Roztočený film The Midnight In The Switchgrass, ve kterém si kromě něj zahrají i Megan Fox (Transformers) a Emil Hirsch (Speed Racer, Sexbomba od vedle), se zaměří na dva agenty FBI (Fox a Willis) a úředníka (Hirsch), kteří musejí vyřešit řadu nevyřešených vražd. Snímek režíruje sám Randall Emmett, jehož jméno stojí názvu produkční společnosti. Scénář napsal začínající Alan Horsnail. Film se natáčel pouhých pět ní, pak se kvůli pandemii muselo natáčení přerušit. Obnovení kamer je plánováno na 29. 7. v Portoriku.

První film, ke kterému se Bruce upsal v nové smlouvě nese název Out of Death. Scénář napsal Bill Lawrence a o režii se postará Mike Burns. V chystaném thrilleru si po boku Bruce zahraje i herečka Jaime King. Ta ztvární ženu, jenž se na své vycházce do přírody stane svědkyní zločinu. Zločince obejde skrze les a požádá o pomoc lesního strážce v důchodu (Willis). Natáčet se začne hned po dotočení filmu The Midnight In The Switchgrass. Bruce Willis tak zůstane v Portoriku a pustí se opět do práce.

Run of the Hitman, tak se jmenuje druhý film, ke kterému se herec upsal. Scénář napsali Stephen Cyrus Sepher a Billy Jay, na režisérské křeslo by měl usednout opět Mike Burns. O čem film bude? Žoldák (Willis) závodí s časem, aby zastavil zkorumpované vládní úřadníky v získání kontroly nad ostatními žoldáky, které chtějí využít ke svým zkorumpovaným účelům. Poslední film, na který se můžeme těšit, se jmenuje Killing Field. Co o ději prozradilo studio? „Život ženy na jejím klidném statku je přerušen, když se objeví policajt a pár nebezpečných zločinců.“ Původní scénář napsal Ross Peacock.

Myslíte si, že by mohlo jít o dobré filmy, které pomůžou kariéře kdysi úspěšného herce? Nebo půjde o další béčka? V galerii se můžete podívat na plakáty k filmům, které Bruce již pro studio natočil.

Zdroj: Deadline

Galerie: 10

Bruce Willis se upsal k dalším třem filmům firmě, která dlouhodobě potápí jeho kariéru do žumpy | Fandíme filmu Bruce Willis se upsal k dalším třem filmům firmě, která dlouhodobě potápí jeho kariéru do žumpy | Fandíme filmu Bruce Willis se upsal k dalším třem filmům firmě, která dlouhodobě potápí jeho kariéru do žumpy | Fandíme filmu Bruce Willis se upsal k dalším třem filmům firmě, která dlouhodobě potápí jeho kariéru do žumpy | Fandíme filmu Bruce Willis se upsal k dalším třem filmům firmě, která dlouhodobě potápí jeho kariéru do žumpy | Fandíme filmu Bruce Willis se upsal k dalším třem filmům firmě, která dlouhodobě potápí jeho kariéru do žumpy | Fandíme filmu Bruce Willis se upsal k dalším třem filmům firmě, která dlouhodobě potápí jeho kariéru do žumpy | Fandíme filmu Bruce Willis se upsal k dalším třem filmům firmě, která dlouhodobě potápí jeho kariéru do žumpy | Fandíme filmu Bruce Willis se upsal k dalším třem filmům firmě, která dlouhodobě potápí jeho kariéru do žumpy | Fandíme filmu Bruce Willis se upsal k dalším třem filmům firmě, která dlouhodobě potápí jeho kariéru do žumpy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest