The Chain: Místo řetězových dopisů přichází na řadu řetězový únos dětí

The Chain: Místo řetězových dopisů přichází na řadu řetězový únos dětí | Fandíme filmu
Mulholland Books
Zobrazit další 3 obrázky
Hlavní hrdinka musí unést cizí dítě, aby zachránila to své. Stane se článkem v řetězu nebo jej přeruší? 

Máte také tu zkušenost, že vám jednou přistál do schránky dopis, jehož slova vás vybízela, abyste poslali další kopii této zprávy další osobě a tím jste se stali součástí řetězového dopisu? Hlavní hrdinka románu The Chain by dala cokoliv za to, aby byla součástí téhle nevinné varianty. Místo toho prožívá trýznivý příběh, v němž se její rodina stane obětí zločinu a následně se ona sama má stát zločincem.

Rachel se totiž dozví, že její jedenáctiletá dcera je unesena a jediný způsob, jak ji dostat zpět je, že unese další dítě. Do čtyřiadvaceti hodin. Pokud Rachel žádné dítě neunese, její dcerka bude zavražděna. Odteď se stala součástí řetězu, děsivého schématu únosu, které je podobné řetězovému dopisu, jež mění rodiče z obětí na zločince.

Loňský román z pera Adriana McKintyho evidentně zaujal studio Universal a to už oznámilo scenáristu a režiséra. A v obou případech jde o slušná jména. Jane Goldman napsala horor Žena v černém, podílela se na scénářích k thrilleru Dluh nebo fantasy Hvězdný prach, kterou natočil Matthew Vaughn. Od té chvíle nám dvojice společně přinesla ještě komiksovky Kick-Ass, X-Men: První třída a Kingsman. Za kameru novinky The Chain se postaví Edgar Wright, režisér komedií Soumrak mrtvých, Jednotka příliš rychlého nasazení nebo heistu Baby Driver. Wright momentálně dokončuje thriller Last Night in Soho.

V galerii se můžete podívat na přebaly knihy.

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

The Chain: Místo řetězových dopisů přichází na řadu řetězový únos dětí | Fandíme filmu The Chain: Místo řetězových dopisů přichází na řadu řetězový únos dětí | Fandíme filmu The Chain: Místo řetězových dopisů přichází na řadu řetězový únos dětí | Fandíme filmu The Chain: Místo řetězových dopisů přichází na řadu řetězový únos dětí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest