Režisér Soumraku mrtvých a Baby Drivera chystá psychologický horor

Režisér Soumraku mrtvých a Baby Drivera chystá psychologický horor | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Jednou z inspirací je Roman Polanski. Co zatím Edgar Wright prozradil?

Edgar Wright je multifunkční chlapík. Jako režisér (a scenárista) zvládá množství různých žánr. Ať je to zombie komedie Soumrak mrtvých, komiksový film Scott Pilgrim proti zbytku světa nebo akční jízda Baby Driver. Kromě toho měl natočit také Ant-Mana, ale kvůli kreativním neshodám z toho sešlo.

Aktuálně pracuje na dokumentu o kapele Sparks, ale už ví, co bude jeho další projekt. Hodlá se vhrnout do vod psychologických thrillerů. Jeho nový film zatím nemá jméno, ale Edgar alespoň naznačil, co od projektu můžeme očekávat:

"Uvědomil jsem si, že jsem nikdy nenatočil film o centrálním Londýně - speciálně o Soho, místě, kde jsem strávil velkou část z posledních 25 let. Jednotka příliš rychlého nasazení a Soumrak mrtvých jsou filmy o místech, v jakých jste žili. Tenhle film bude o tom, jaký jsem zažil Londýn."

Kromě toho se filmař nechal slyšet, že hlavní postavou bude žena, nicméně nebylo prozrazeno ani její jméno, ani to, kdo si ji zahraje. Stylově by se novinka měla nést v duchu filmů jako Teď se nedívej nebo Hnus (trailery najdete níže). Titulní fotka je právě z Hnusu.

Natáčení by mělo začít během letošního léta, Wright se bude podílet i na scénáři, se kterým pomůže Krysty Wilson-Cairns. Datum premiéry zatím zveřejněno nebylo. 

Edgar také potvrdil, že už je na světě první verze scénáře k pokračování Baby Drivera, ale nebylo řečeno, kdy odstartuje natáčení.

Zdroj: Empire/CS

Galerie: 2

Režisér Soumraku mrtvých a Baby Drivera chystá psychologický horor | Fandíme filmu Režisér Soumraku mrtvých a Baby Drivera chystá psychologický horor | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest