Avengers: Infinity War: Vystřižená scéna s inteligentním Hulkem a další videa

Avengers: Infinity War: Vystřižená scéna s inteligentním Hulkem a další videa | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Režiséři se dále vyjádřili k nedávnému prohlášení herce Anthonyho Mackieho, který kritizoval nedostatečnou rasovou diverzitu v MCU.

Třetí díl Avengers s podtitulem Infinity War před dvěma lety mezi diváky způsobil obrovský rozruch, ať už to bylo bombastickým a překvapivým koncem nebo už jen samotnou velikostí celého filmu - týmová komiksovka byla naprosto přeplněna postavami a dějovými linkami, se kterými dokázala až nečekaně dobře pracovat. A ačkoliv se toho v Infinity War děje opravdu mnoho, obrovská řada věcí se do filmu nakonec nedostala. Skvělým případem je vystřižená scéna, ve které Hulk dostává svou inteligentní podobu, kterou jsme nakonec mohli spatřit až v Avengers: Endgame (a to pouze její finální verzi bez samotné proměny, která byla pouze krátce vysvětlena).

Skvělé video nedávno sdílela kaskadérka C.C. Ice, která nejen v Infinity War dostala na starost kaskadérské kousky postavy Scarlet Witch (a i dalších postav), kterou hraje Elizabeth Olsen. Ve videu z natáčecího placu můžeme spatřit, jak se natáčela scéna ze začátku filmu odehrávající se ve skotském Edinburghu, ve které dojde k souboj Wandy proti Proximě Midnight. Pro efekt je video obohacené i o jednodušší počítačové triky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A little throw back to the Avengers: Infinity War Scotland sequence previz: the fight thru the pillars: Wanda vs Proxima! One of my favorite fights with an awesome team!! Fighting against @taijtsu1987 Thank you, @thesamhargrave @moganderton, @jyou10, Danny H, @mhugghins24, and the entire rigging team for keeping us all safe! So proud of Lizzie for training hard with the team and making this scene so amazing on the big screen in the final edit! She rocked it! What an inspiration. Special thank you to Kyle and Anis for all the guidance, patience and being amazing fight partners as Proxima & Corvus. I will always be grateful to you. Love you all! . . . . #avengersinfinitywar #Avengers #Marvel #Wanda #wandamaximoff #elizabetholsen #proximamidnight #corvusglaive #stuntwoman #stuntdouble #stunts #stuntteam #stuntwork #stuntfighting #standupforstunts #stuntcrew #stuntperformers #stuntperformance #oscarsaddstunts #oscarsforstunts #stuntwomen #stuntmen

Příspěvek sdílený CC Ice (@cc_ice_stunts),

Poslední zajímavé video z natáčení na svém Instagramu sdílel představitel Spider-Mana, Tom Holland. Můžeme v něm vidět, jak britský herec hlukem pokazil interview svému kolegovi, Marku Ruffalovi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorry @markruffalo for ruining your Interveiw. I’m not too sure why we were doing but please enjoy!

Příspěvek sdílený Tom Holland (@tomholland2013),

Na závěr se vraťme k nedávnému vyjádření herce Anthonyho Mackieho, ve kterém prohlásil, že dle něj MCU postrádá potřebnou rasovou diverzitu, a to před i za kamerou. Jeho názor aktuálně podpořili režiséři Joe a Anthony Russoovi, podle kterých je v tomto ohledu ve filmovém byznysu (i ostatních průmyslech) vždy prostor pro zlepšení a je třeba se snažit, aby se diverzita na obou stranách kamery zlepšovala. Mackieho pak neskutečně respektují, jedná se prý o skvělého herce i člověka a spolupráci s ním milovali.

V galerii se můžete podívat na detailně zpracovanou figurku, která vyobrazuje finální oběť Tonyho Starka z Avengers: Endgame.

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 10

Avengers: Infinity War: Vystřižená scéna s inteligentním Hulkem a další videa | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Vystřižená scéna s inteligentním Hulkem a další videa | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Vystřižená scéna s inteligentním Hulkem a další videa | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Vystřižená scéna s inteligentním Hulkem a další videa | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Vystřižená scéna s inteligentním Hulkem a další videa | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Vystřižená scéna s inteligentním Hulkem a další videa | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Vystřižená scéna s inteligentním Hulkem a další videa | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Vystřižená scéna s inteligentním Hulkem a další videa | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Vystřižená scéna s inteligentním Hulkem a další videa | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Vystřižená scéna s inteligentním Hulkem a další videa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest