Režiséři Avengers tvrdí: Marvel zatím na nového Wolverinea není připravený

Režiséři Avengers tvrdí: Marvel zatím na nového Wolverinea není připravený | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit dalších 8 obrázků
Režisérům by nepřišla jako špatná představa natočit film, jak probíhala cesta Captaina Ameriky do minulosti na konci Avengers: Endgame.

Od souboje Wolverinea na vrcholku sochy Svobody v prvních X-Menech uběhlo dvacet let. Naposledy jsme se s komiksovým mutantem viděli v roce 2017 v Loganovi, kde jsme se s ním zároveň rozloučili jak my, tak herec Hugh Jackman. Až se Wolverine někdy příště vrátí do kin, bude to už pod vlajkou Marvelu, ale s jiným představitelem, který to nebude mít v roli příliš snadné. Začlenění X-Menů do Marvel Cinematics Universe mohlo přijít už v Avengers: Endgame, kdyby k fůzi Disneyho a Foxu (jenž vlastnil práva na X-Meny) došlo o něco dříve. Díky tomu by spolurežisér Joe Russo do filmu přidal Wolverinea, který patří mezi jeho nejoblíbenější komiksové postavy.

Vidět některé X-Meny, zejména Jackmanova Wolverinea v Endgame po boku Capa, Iron Mana, Thora a dalších superhrdinů je (nebo spíš byl) vlhkým snem fanoušků. Podle Russoa Hugh Jackman odvedl za ta léta v roli Wolverinea neuvěřitelnou práci a myslí si, že by si postava měla dopřát ještě chvíli odpočinek než se vrátí zpět s jinou tváří. X-Meny v MCU čekáme, ale jejich příchod chce pečlivě naplánovat, což v Marvelu umí a jejich filmový svět bude zase o něco pestřejší.  

Když ještě zůstaneme u Endgame, tak někteří fanoušci by si nechali líbit, kdyby mohli vidět film o tom, jak Captain America cestoval časem, aby vrátil Kameny nekonečna. Tahle představa se zamlouvá i režisérům. Podle Joea a Anthonyho by to byl skvělý příběh a rádi by jej odvyprávěli, ale Joe si myslí, že existují i jiné příběhy, co za natočení stojí ještě víc

A ještě  drobnost: Jistě si pamatujete, jak v závěrečné bitvě Captain America zvolá „Avengers Assemble“. Russoovi prozradili, že tenhle okamžik měl vždycky patřit právě jemu. Na rozdíl od řady jiných momentů nikdy v tomhle konkrétním případě nikdy nebyla zvažována žádná alternativní verze scénáře. Cap byl podle režisérů jejich vstupem do MCU, když natočili Návrat prvního Avengera. Měli k němu tedy nejosobnější vztah. A navíc zkrátka je vůdcem Avengers, takže dává smysl, že k sešikování hrdinů zavelel právě on.

V galerii se můžete podívat, jak Jackman napříč jednotlivými filmy v roli Wolverinea stárl.

Zdroje: CBM 1 a 2

Galerie: 9

Režiséři Avengers tvrdí: Marvel zatím na nového Wolverinea není připravený | Fandíme filmu Režiséři Avengers tvrdí: Marvel zatím na nového Wolverinea není připravený | Fandíme filmu Režiséři Avengers tvrdí: Marvel zatím na nového Wolverinea není připravený | Fandíme filmu Režiséři Avengers tvrdí: Marvel zatím na nového Wolverinea není připravený | Fandíme filmu Režiséři Avengers tvrdí: Marvel zatím na nového Wolverinea není připravený | Fandíme filmu Režiséři Avengers tvrdí: Marvel zatím na nového Wolverinea není připravený | Fandíme filmu Režiséři Avengers tvrdí: Marvel zatím na nového Wolverinea není připravený | Fandíme filmu Režiséři Avengers tvrdí: Marvel zatím na nového Wolverinea není připravený | Fandíme filmu Režiséři Avengers tvrdí: Marvel zatím na nového Wolverinea není připravený | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest