300: Pokračování mění název, slibuje trailer

300: Pokračování mění název, slibuje trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jak se film bude jmenovat, kdy uvidíme první trailer a o čem a o kom to vlastně bude. Plus první fotky herců v kostýmech.

Kolem druhé Třístovky se už od prvopočátku vznáší aura filmu, se kterým si nikdo příliš neví rady. Původní příběh byl uzavřený, původní hrdinové jsou ze hry a jisté bylo vždycky jen to, že první film vydělal příliš mnoho peněz, než aby se značka nechala ležet ladem. U chystaného nástupce dlouho nebylo jasné, jestli to bude prequel nebo sequel (nakonec je to paralelní spin-off), ani jak se bude jmenovat. Nejprve nás čekal film s názvem Xerxes, pak 300: Battle of Artemisia, teď snad definitivně půjdeme do kina na 300: Rise of an Empire.

Název tedy konečně známe, jinak je ale kolem filmu ticho po pěšině. Mezinárodní premiéra je stanovena na začátek srpna a doposud jsme neviděli jediný oficiální obrázek. To se teď snad konečně změní. Podle dostupných informací 29. března uvidíme první trailer, což naznačuje, že propagační kampaň je doslova za dveřmi. Dále vyšlo najevo, že film bude konvertován do 3D a uveden také v kinech IMAX. A co vlastně představení filmu veřejnosti tak zdržuje? Natáčení skončilo teprve v listopadu a je třeba mít na paměti, že se opět většina filmu natáčela před modrým pozadím, takže animátorům chvilku trvá, než jednotlivé záběry dotvoří.

Ačkoliv se měl snímek původně jmenovat Xerxes a o perském králi se dozvíme podstatně víc  než posledně - Xerxes na Řecko zaútočí proto, aby pomstil smrt svého otce Daria, který padl v bitvě u Marathónu - vypadá to, že démonická postava perského krále, kterou opět ztvární Rodrigo Santoro, bude pouze jednou z hlavních postav. Hlavní děj filmu se bude odehrávat paralelně s bitvou u Thermopyl, protože Peršané si vedle Sparty vyšlápli také na Athény, většina bojů bude probíhat na moři, což může být vítaná vizuální změna, která film dokáže dostatečně odlišit od pozemní bitvy v „prvním dílu“, a hlavními postavami budou athénský vojevůdce Themistokles (Sullivan Stapleton) a Xerxova věrná velitelka Artemisia (Eva Green).

Dále se ve filmu objeví začínající herec Jack O'Connell (Skins, The Seventh Son), který vystřídal původně obsazeného Jamieho Blackleyho v roli Calista, šestnáctiletého mladíčka, který se chce stát hrdinným válečníkem, a tak se ujme velení malé jednotky. Gerard Butler definitivně potvrdil, že si ve filmu žádné cameo nezahrál, nicméně ve filmu se, alespoň na chvíli, objeví Lena Headey, která v minule ztvárnila jeho manželku, královnu Sparty.

Dole v galerii najdete první fotky ze zákulisí, na kterých můžete vidět Sullivana Stapletona (u autobusu), Lenu Headey (se sluchátky v ruce), několik anonymních bojovníků a společnou fotku štábu.

Zdroje: Yahoo, Daily Blam, HeyUguysSlashfilm, CBR, CBR II, Stark Industries, IMAX, Coming Soon, MTV, Daily Mail

Galerie: 5

300: Pokračování mění název, slibuje trailer | Fandíme filmu 300: Pokračování mění název, slibuje trailer | Fandíme filmu 300: Pokračování mění název, slibuje trailer | Fandíme filmu 300: Pokračování mění název, slibuje trailer | Fandíme filmu 300: Pokračování mění název, slibuje trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest