300: Battle of Artemisia našla krále Xerxe

300: Battle of Artemisia našla krále Xerxe | Fandíme filmu
A kdy preqeuel k Třístovce bude mít premiéru?

O jednom z očekávaných trháků blockbusterové sezóny 2013 jsme naposledy slyšeli, když byl do hlavní role vojevůdce Themistokla obsazen Sullivan Stapleton a jako představitelka bohyně Artemisie byla oznámena Eva Green. Dlouho se ale mlžilo kolem obsazení titulní postavy Xerxe. Chvíli se mluvilo o samozřejmém návratu Rodriga Santora, který si panovníka s výraznou zálibou v piercingu střihnul už v prvním díle, pak kolem něj bylo zase podezřelé ticho a až teď je, zdá se, konečně jasno.

Santoro totiž potvrdil, že s Warner Bros. vyjednává o zopakování svého královského partu a je tak vysoce pravděpodobné, že v dalším filmu z období řecko-perských válek, který stále ještě nemá jistý název, uvidíme na trůně právě jeho. Dalším potvrzeným hercem je nově i Jamie Blackley, který má zatím na svém kontě jen malé role v Londýnském gangsterovi nebo seriálu Misfits, ale brzy by se mohl dostat do širšího povědomí, protože ho zanedlouho uvidíme v očekávané fantasy Sněhurka a lovec. V Xerxově příběhu si zahraje mladého odhodlaného vojáka Calista.

Nově už ale kromě hereckých střípků známe i datum světové premiéry. Nová „třístovka“ bude podle očekávání letním blockbusterem, který se v kinech objeví 2. srpna 2013. (U nás o den dříve).

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest