300: Battle of Artemisia: Prequel? Sequel? Co to sakra je?

300: Battle of Artemisia: Prequel? Sequel? Co to sakra je? | Fandíme filmu
Představitel jedné z hlavních rolí, Rodrigo Santoro, upřesnil, jak to bude se složitou časovou linií. A kdy se začne natáčet?

O 300: Battle of Artemisa se dlouho mluvilo jako o prequelu, pak se pomalu začalo hovořit o tom, že se příběh odehrává tak nějak současně s prvním filmem a teď se tvůrci, podle vyjádření Rodriga Santora, představitele krále Xerxe, definitivně dohodli na označení spin-off. Část děje se bude odehrávat před Třístovkou, lehce se otřeme o Xerxův původ, pak skutečně bude následovat bitva, která se odehraje souběžně s bitvou u Thermopyl (tahle by konkrétně měla být námořní), v jednom místě se děj protne s událostmi s Třístovky (zde je zřejmě potenciální prostor pro slibované cameo Gerarda Butlera) a teprve po jejím skončení dojde i na závěr Bitvy o Artemisii.

Dále Santoro uvedl, že natáčení začne v červenci, a že většina filmu se bude připravovat v Bulharsku. Pro zajímavost Rodrigo fanouškům ještě prozradil, že se kvůli roli musí holit od hlavy až k patě, musí intenzivně posilovat a při natáčení ho čeká denně šest hodin v maskérně. Maličkou drobnost prozradila také Eva Green, která si zahraje zlatou bohyni, jež Xerxe přesvědčí, aby vytáhl proti Řekům. Také prý začala trénovat, protože Artemisie je její vůbec první akční rolí!

Zdroje: MTV, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest