Finding Mike: Jamie Foxx se postupně mění v Mika Tysona

Finding Mike: Jamie Foxx se postupně mění v Mika Tysona | Fandíme filmu
Open Road Films
Zobrazit dalších 7 obrázků
Tysonův život nebyl procházkou růžovou zahradou, o čemž se nás pokusí přesvědčit Jamie Foxx.

Boxer Mike Tyson patří bezpochyby k nejslavnějším sportovcům své generace. Vždyť získal tituly těžké váhy v organizacích WBA, WBC a IBF. Jako jediný boxer těžké váhy v historii si zmíněné tituly vybojoval postupně jeden po druhém a nikoliv všechny nebo některé z nich najednou. Rovněž se jedná o chlapíka, jenž neměl jednoduché dětství, přičemž vcelku brzy začal svoji energii směřovat k boxu. Má za sebou celou řadu osobních i profesionálních karambolů, včetně ukousnutého ucha Evandera Holyfielda, tudíž životní zkušenost, která skýtá obrovský filmový potenciál. Nicméně trvalo to celých šest let, než se projekt nazývaný Finding Mike pohnul kupředu. Zásluhu na tom má oscarový herec Jamie Foxx, jehož snaha se nakonec vyplatila. "Určitě ano. Natočit životopisný film není snadné. Někdy trvá i dvacet let, než se všechno sejde, ale v našem případě máme oficiálně zelenou," uvedl v nedávném interview Foxx.

Poprvé se Foxx o boxerském dramatu zmínil v roce 2014, ale až teď potvrdil, že natáčení se blíží. Přirozeně si střihne hlavní roli, což však nebude úplně zadarmo, jelikož Tyson byl vyrýsovaná krabice svalů. Foxx proto již začal tvrdě trénovat a výsledky bolestivé přípravy sdílel se svými fanoušky na Instagramu. "Garantuji vám, že za mnou na ulici přiběhnete a budete si myslet, že jsem Mike a žádat mě o autogram."

Bohužel, i když Foxx mluví o tom, že start produkčních prací se blíží, datum premiéry zatím neznáme a nevíme ani jméno režiséra. S Tysonem se prý Foxx zná velmi dobře. Zažil jej na vrcholu a též na dně, kdy se věci nedařily podle představ. Údajně je nadšený, že diváci po celém světě budou moci poznat obě životní polohy legendárního boxera.

Dole v galerii můžete vidět Foxxe, Tysona i to, jak představitel hlavní role začíná nabírat svalovou hmotu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The greatest of our generation for the hour Jamie Foxx

Příspěvek sdílený Mark Birnbaum (@markbirnbaum),

Zdroj: Mark Birnbaum, Jamie Foxx / Instagram

Foto: Open Road Films (ilustrační, z film Sleepless)

Galerie: 8

Finding Mike: Jamie Foxx se postupně mění v Mika Tysona | Fandíme filmu Finding Mike: Jamie Foxx se postupně mění v Mika Tysona | Fandíme filmu Finding Mike: Jamie Foxx se postupně mění v Mika Tysona | Fandíme filmu Finding Mike: Jamie Foxx se postupně mění v Mika Tysona | Fandíme filmu Finding Mike: Jamie Foxx se postupně mění v Mika Tysona | Fandíme filmu Finding Mike: Jamie Foxx se postupně mění v Mika Tysona | Fandíme filmu Finding Mike: Jamie Foxx se postupně mění v Mika Tysona | Fandíme filmu Finding Mike: Jamie Foxx se postupně mění v Mika Tysona | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest