Space Jam 2 má nabídnout celou řadu hostujících postav v čele s Jokerem

Space Jam 2 má nabídnout celou řadu hostujících postav v čele s Jokerem | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Které filmové postavy budou zatápět LeBronu Jamesovi?

Rodinná komedie Space Jam z roku 1996 patří k těm povedenějším bijákům s basketbalovou tematikou. Výsledek byl zdařilý mimo jiné i proto, že Michael Jordan má určité herecké nadání. Dlouhá léta se pak šuškalo, že by mohla vzniknout dvojka v hlavní roli s LeBronem Jamesem, nejzářivější hvězdou zámořské NBA a budoucím členem Síně slávy. Sen mnohým fanoušků se stal skutkem a Space Jam 2 se momentálně nachází ve fázi post-produkce. Natáčení sice neprobíhalo úplně hladce, když velmi záhy po nakopnutí produkce došlo k rošádě na režijní sesli, ale snad si to Ryan Coogler a Justin Lin coby producenti dokázali ohlídat. Co máme od pokračování čekat, to ví zatím jen bůh, leč dočkáme se zřejmě hodně překvapivých záporáků.

Jak vidíte, na kus řeči by se měli stavit třeba Joker, Maska, Pennywise, Tučňák, agent Smith, Mad Max a další. Přirozeně se jedná o postavy z filmů studia Warner Bros., tudíž můžete směle tipovat, kdo další by mohl dorazit. Zatím nevíme nic o příběhu samotném, tudíž těžko dovozovat, jak hodlá James trumfnout Jokera nebo Tučňáka, avšak kreativita se cení a vtipné filmové odkazy má rád každý pořádný fanoušek filmu.

Současně bylo oznámeno, že Don Cheadle si ve filmu zahraje padoucha, přičemž divákům vzkázal, že James zvládl svůj part na výbornou. Co z toho nakonec bude, na to si musíme ještě nějaký ten pátek počkat. Jednička byla hodně svěží a pohodová záležitost, tak snad to tvůrci nepohnojí. Premiéra by měla proběhnout 16. července 2021.

Titulní foto pouze ilustrační, ze snímku Space Jam z roku 1996.

Zdroj: MW I, II

Foto: Warner Bros.

Space Jam

10.11.1996 | USA
Komedie, Drama, Animovaný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 2

Space Jam 2 má nabídnout celou řadu hostujících postav v čele s Jokerem | Fandíme filmu Space Jam 2 má nabídnout celou řadu hostujících postav v čele s Jokerem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest