James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel

James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Budou Strážci Galaxie 3 skutečně poslední? Uvedl by Gunn The Suicide Squad rovnou na streamovací platformy? Režisér odpovídá.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Režisér James Gunn, mezi diváky známý především díky Strážcům Galaxie, si rád povídá přes sociální sítě se svými fanoušky. A mezi nejrůznějšími zdvořilostními frázemi mu tu a tam uklouzne zajímavá poznámka. Jeden fanda se ho kupříkladu zeptal, zda mu Marvel někdy nabídl režii Avengers, a jestli by případně takovou nabídku přijal. Na to Gunn odpověděl: „Nabídku jsem nedostal, ale nešel bych do toho, ani kdybych ji dostal.“ James se bohužel blíže nerozpovídal o tom, jaké má ke svému přesvědčení důvody, nicméně když zavzpomínáme na starší režisérova veřejná vyjádření, lze ty důvody alespoň odtušit.

Režisér měl vždycky dost specifický vkus a jak Strážce Galaxie, tak nově Sebevražedný oddíl točil a točí pro to, že jsou mu protagonisté snímků blízcí. Gunna vždycky bavily příběhy o outsiderech a raubířích. Ostatně, svoje kariérní začátky vybudoval na béčkových hororech. Vzít pod svoje křídla vedle nejrůznějších podivínů i „obyčejné“ komiksové postavy, by tak nejspíš prostě nebyl jeho šálek kávy.

Režisérův přístup vlastně docela dobře ilustruje i jedna z následujících odpovědí. Když byl dotázán, zda by natočil komiksový film s Dr. Fatem, kdyby o to dost fanoušků žádalo v petici, tak Jamesova odpověď byla jednoznačná: Natáčení filmu vám sebere dva roky života. Podle Jamese tak má smysl po jakémkoliv projektu sáhnout pouze tehdy, pokud jste do něj naprosto zapálení. (Dr. Fate by se nicméně mohl objevit alespoň v týmovém filmu).

Další kapitola »

Galerie: 7

James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel | Fandíme filmu James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel | Fandíme filmu James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel | Fandíme filmu James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel | Fandíme filmu James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel | Fandíme filmu James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel | Fandíme filmu James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest