Strážci Galaxie 3: Scénář se ještě může upravovat

Strážci Galaxie 3: Scénář se ještě může upravovat | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Scénář k The Suicide Squad je podle bratra režiséra Jamese Gunna vynikající.

Sean Gunn, představitel Kraglina a autor pohybů Rocket Raccoona, nedávno s marvelovskými kolegy objížděl turné We Love You 3000, během kterého filmaři navštěvují fanoušky napříč Spojenými státy a děkují jim za obří úspěch filmu. Nikdo nepředpokládá, že by Seana do svých budoucích plánů zasvětil přímo Marvel, nicméně novináři se z něj snaží vytáhnout alespoň cokoliv o plánech jeho bratra, režiséra Jamese Gunna. Sean samozřejmě nesmí prozradit mnoho, ale pár střípků přeci jen odhalil.

Asi největší pozornost vzbudila poznámka o tom, že James nejspíš ještě bude upravovat scénář Strážců Galaxie 3. Podle Seana jej pravděpodobně ještě jednou projde. Někteří fanoušci hned začali spekulovat o tom, že to jistě do příběhu připisuje Thora, kterého jsme naposledy viděli na konci Avengers Endgame, když spolu se Stržáci odlétal kamsi do vesmíru. Skutečnost bude nejspíš daleko prozaičtější. Scénáře se přepisují běžně. A i když to v minulosti mohlo vypadat, že kdyby Disney Gunna dočasně nepropustil, už by dávno film natáčel podle té verze scénáře, kterou v minulosti dokončil. Jenže většina filmařů vám řekne, že kdyby neměli pevně dané termíny, nejspíš by svoje filmy ladily až do smrti. Zapálení filmaři zkrátka bývají perfekcionisté, takže když je čas na další úpravy, proč jej nevyužít. Pokud jde o zmiňovaného Thora (Chris Hemsworth), sám Gunn v minulosti uváděl, že se Strážci Galaxie 3 budou odehrávat až po Thorovi: Love and Thunder, tudíž by neměl snímek přímo navazovat na okamžik, kdy bůh hromu odlétal v závěru Endgame se Strážci do vesmíru. Strážce Galaxie 3 uvidíme až v 5. fázi filmového Marvel Universe, nejříve v roce 2022.

Zatím James Gunn nicméně pracuje na DC komiksovce The Suicide Squad, na kterou byl Sean tázaný také. Novináři se jej ptali, zda pro něj má bratr připravenou nějakou roli. Na to Sean řekl, že se ještě uvidí. James se prý na natáčení ohromně těší a podle Seana napsal vynikající scénář. Natáčení začíná brzo a Sean už se nemůže dočkat, až se dozví víc.

Také fanoušci se chytají každého stébla, a tak, když James sdílel na Instagramu fotku s nápisem „Harley“, začali si to vykládat jako potvrzení toho, že se Harley Quinn skutečně vrátí. Obecně se s tím počítá, nicméně oficiálně návrat Margot Robbie stále potvrzený nebyl… Fotku můžete vidět níže v galerii, spolu s dalšími fotkami z herny, kterou filmaři podle všeho mají v zákulisí k dispozici.

The Suicide Squad režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. 8. 2021. V hlavních rolích by měli vystupovat Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney, Idris Elba, John Cena a David Dastmalchian.

Zdroje: ComicBook.com I, II, James Gunn

Galerie: 9

Strážci Galaxie 3: Scénář se ještě může upravovat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář se ještě může upravovat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář se ještě může upravovat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář se ještě může upravovat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář se ještě může upravovat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář se ještě může upravovat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář se ještě může upravovat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář se ještě může upravovat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Scénář se ještě může upravovat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest