Strážci Galaxie 3: James Gunn se chce věnovat Rocketovi. Vidí v něm sám sebe

Strážci Galaxie 3: James Gunn se chce věnovat Rocketovi. Vidí v něm sám sebe | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Gunn si sype popel na hlavu a prozradil, že při psaní The Suicide Squad se bavil tolik, jako naposledy při Úsvitu mrtvých.

James Gunn se vůbec poprvé v rozhovoru pro média rozpovídal o svém vyhazovu a následném znovunajmutí z pozice režiséra Strážců Galaxie 3. Režisér byl propuštěný loni v létě, potom, co ultrakonzervativní trollové zaplavili sociální sítě jeho několik let starými urážlivými vtipy. I přes veřejnou omluvu za dávno odložený styl humoru byl Gunn z minuty na minutu propuštěný. O několik měsíců později byl režisér opět najatý. Podle dostupných informací Marvel za něj nikdy nehledal náhradu a konspirační teorie spekulují o tom, že Disney nechtěl o filmaře přijít, ale zároveň si chtěl zachovat svou family friendly tvář, a tak režiséra vyhodil alespoň krátkodobě, aby se vlk nažral a koza zůstala celá.

V rozhovoru si Gunn pořád ještě sype popel na hlavu. Hovoří o tom, jak celou zkušenost ve finále vnímá pozitivně, když měl příležitost ještě víc přehodnotit svoje chování, uvědomit si, jak slova mohou zraňovat a tak dále a tak dále. Disneyho chápe, cítí k němu vděk… Zkrátka a dobře můžete interview brát jako obrovský znak nalezené pokory, klidu v duši nebo také strachu či patolízalství. Je to jen na vás, schválně na Deadline koukněte, jak to budete cítit vy.

Pojďme na to zajímavé, co v rozhovoru zaznělo. Režisér se rozpovídal o tom, že těsně po vyhazovu přemýšlel o tom, zda ještě někdy bude moci pracovat v Hollywoodu. Uklidnilo ho, když se začaly objevovat první nabídky. Disney se s ním poprvé začal bavit o možnosti návratu v momentu, kdy už jednal s DC o The Suicide Squad. Marvel s Disneym naštěstí byli ochotní Gunna nejen vzít zpátky, ale dokonce na něj s filmem počkat. To, že se Gunn mohl vrátit hodně ovlivnilo především to, že se s Disneym rozešel v dobrém.

Když začal psát The Suicide Squad, tak z něj prý scénář vyloženě vytryskl a tolik zábavy si při psaní neužil od Úsvitu mrtvých. Ale když se smířil s tím, že už se nikdy nevrátí ke Strážcům, zažil skutečný smutek, protože se cítí být hodně úzce spjatý s Rocketem. V Rocketovi vidí sám sebe a jeho příběh zatím není dokončený. Jeho příběh pokračoval napříč prvními dvěma filmy a dvěma pokračováními Avengers, ale závěru se dočká až ve třetích Guardians. Původně Gunna těšilo, že Marvel má v plánu použít alespoň jeho scénář, ale nakonec tedy bude mít příležitost příběh svého favorita dokončit osobně.

Jak jsme vás nedávno informovali, Strážci Galaxie 3 by mohli pojednávat o Rocketově stvořiteli a najít mu milou, tak uvidíme, jestli to tak skutečně dopadne.

Galerie: 7

Strážci Galaxie 3: James Gunn se chce věnovat Rocketovi. Vidí v něm sám sebe | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: James Gunn se chce věnovat Rocketovi. Vidí v něm sám sebe | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: James Gunn se chce věnovat Rocketovi. Vidí v něm sám sebe | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: James Gunn se chce věnovat Rocketovi. Vidí v něm sám sebe | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: James Gunn se chce věnovat Rocketovi. Vidí v něm sám sebe | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: James Gunn se chce věnovat Rocketovi. Vidí v něm sám sebe | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: James Gunn se chce věnovat Rocketovi. Vidí v něm sám sebe | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest