Shelly: Nájemní vražedkyně dostane možnost zabít nenáviděnou spolužačku ze školy

Shelly: Nájemní vražedkyně dostane možnost zabít nenáviděnou spolužačku ze školy | Fandíme filmu
Sony Pictures
Nebuďte na střední na nikoho zlí, jelikož by se vám to mohlo v budoucnu vrátit. Přesvědčí nás o tom Awkwafina a Karen Gillan.

Perspektivní hollywoodské hvězdičky Awkwafina a Karen Gillan společně minulý rok zabodovaly s dobrodružnou komedií Jumanji: Další level a jak vidno, padly si do noty, neboť společně chystají další projekt. Tím bude akční komedie Shelly, v níž si Awkwafina střihne úlohu uzavřené středoškolačky Shelly Wheeler, jež se stane na maturitním plese obětí ošklivého žertíku. S pocitem ponížení se ihned po ukončení studií vydává pryč z města a nakonec se z ní stává chladnokrevná a bezcitná vražedkyně. Shodou okolností se po několika letech rýsuje možnost odplaty. Shelly totiž dostane novou zakázku, přičemž jejím dalším cílem má být Dianna Park s tváří Gillan, tedy dívka, která se k ní na střední nechovala zrovna dvakrát hezky. Jak už to však bývá, časy i lidé se mění a hlavní hrdinky si samozřejmě padnou do oka a spřátelí se. Bohužel, nejprve budou muset čelit nájemnému vrahovi, jenž je má obě sprovodit ze světa. Projekt je popisován jako mix Protivných sprostých holek a seriálu Barry.

Režírovat bude Jude Weng (epizody k seriálům Dobré místo nebo Kempování) dle scénáře z pera Michaela Donegera (The Escort) a Liz Storm. Awkwafina na sebe upozornila v roce 2018 v romantické komedii Šíleně bohatí Asiati, aby loni zazářila v dramedii Malá lež, za což byla oceněna Zlatým glóbem určeným pro nejlepší herečku v komedii nebo muzikálu. Oproti tomu půvabná zrzka Karen Gillan řádí od roku 2014 coby Nebula ve Strážcích Galaxie v roce 2018 ukázala naplno svůj talent v neprávem přehlíženém dramatu Party začíná, jež sama napsala i zrežírovala.

Kdy by měla padnout první klapka, není v tuto chvíli známo.

Zdroje: Deadline

Foto: Sony Pictures

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest