Strážci Galaxie: Za představitele Draxe musel režisér bojovat a příběh Nebuly teprve začíná

Strážci Galaxie: Za představitele Draxe musel režisér bojovat a příběh Nebuly teprve začíná | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
Režisér také vysvětlil, kam zmizel Star-lord po závěrečné bitvě s Thanosem.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Film o týmu hrdinů, složeného mimo jiných z chodícího stromu a mluvícího mývala, byl před premiérou odsuzován k neúspěchu. Dopadlo to ale přesně naopak a snímek režiséra James Gunna se stal v roce 2014 nevídaným hitem a jen v kinech utržil celosvětově luxusních 772 miliónů dolarů. Byl to právě svěží tvůrčí přístup Jamese Gunna a ansámbl sympatických herců, kteří položili základní stavební kámen hvězdných válek pro novou generaci. Tým ale mohl původně vypadat trochu jinak.

Nedávno jsme psali o tom, jak se hledal představitel Star-Lorda a před delším časem jsme rozebírali také to, jak měl vypadat Drax, když si Marvel do role vyhlédl Jasona Momou (představitel Aquamana). Režisér Gunn měl ale o roli jinou představu. Vysnil si do ní wrestlerskou hvězdu Davea Bautistu, který se do té doby objevil v drobných rolích ve filmech Riddick nebo i ve třetím Králi Škorpionovi. Hlavní roli si té doby střihl jen v béčkovém akčním krimi thrilleru Dům u vycházejícího slunce. Gunnův boj se vyplatil, Bautista se v roli našel a jako Drax se objevil už ve čtyřech filmech v rámci marvelovského filmového univerza.

Oficiální členkou týmu se postupně stala i Nebula, která v prvním filmu ještě stála po boku svého adoptivního otce Thanose a pomáhala Ronanovi získat jeden z Kamenů nekonečna. Strážci Galaxie 2 více prozkoumali Nebulu a její životní příběh, diváci se dozvěděli, že její nenávist vůči nevlastní sestře Gamoře plyne z neustálých porážek v dětství a brutálního týrání ze strany Thanose, který postupně nahrazoval jednotlivé části jejího těla mechanickými, aby byla ještě lepší a mohla se Gamoře vyrovnat. Nebula se s Gamorou nakonec usmířila a v Avengers: Endgame, zabila své staré já (doslova) a pomohla porazit svého otce, který jí způsobil tolik bolesti. Představitelka Nebuly Karen Gillan v rozhovoru pro Fandom promluvila o svojí postavě. Podle ní její příběh zdaleka neskončil, ale spíše teprve začal.

Další kapitola »

Galerie: 11

Strážci Galaxie: Za představitele Draxe musel režisér bojovat a příběh Nebuly teprve začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Za představitele Draxe musel režisér bojovat a příběh Nebuly teprve začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Za představitele Draxe musel režisér bojovat a příběh Nebuly teprve začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Za představitele Draxe musel režisér bojovat a příběh Nebuly teprve začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Za představitele Draxe musel režisér bojovat a příběh Nebuly teprve začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Za představitele Draxe musel režisér bojovat a příběh Nebuly teprve začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Za představitele Draxe musel režisér bojovat a příběh Nebuly teprve začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Za představitele Draxe musel režisér bojovat a příběh Nebuly teprve začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Za představitele Draxe musel režisér bojovat a příběh Nebuly teprve začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Za představitele Draxe musel režisér bojovat a příběh Nebuly teprve začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Za představitele Draxe musel režisér bojovat a příběh Nebuly teprve začíná | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest