Justice League: Původní vize Zacka Snydera se dokončí jako seriál nebo extra dlouhý film

Justice League: Původní vize Zacka Snydera se dokončí jako seriál nebo extra dlouhý film | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Je to oficiální, skutečně se dočkáme původně zamýšlené podoby filmu Justice League, jak si ji ve čtyřhodinové délce vysnil režisér Snyder.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Začalo se tedy bádat nad tím, jakým způsobem by šel příběh dokončit a kolik práce by to obnášelo. Snydrovi tedy dali dohromady prezentaci a letos v únoru pustili nedokončenou verzi šéfům studia a klíčovým vedoucím pracovníkům postprodukce, kteří měli spočítat, kolik bude dokončení stát. Byla odhadnuta částka, byl vymyšlený koncept rozdělení filmu na kapitoly a práce se vlastně pomalu začala rozbíhat.

Jenže pak udeřil koronavirus a vypadalo to, že Justice League bude odložena na později, jako něco druhořadého, čím teď nebude mít studio čas se zabývat. Jenže se ukázalo, že tohle je naopak naprosto ten ideální čas, kdy Justice League dokončit. Trikovým společnostem, se kterými má Warner smlouvy, už prý pomaličku začíná docházet práce, protože se prostě netočí, a tak není pro co děla triky. Práci navíc hodně ulehčí skutečnost, že všechny klíčové společnosti nevyhodily původní podklady, ze kterých před lety měla vycházet jejich další snahy, než se plány radikálně změnily.

A tak se práce rozbíhají. Zatím se nikam nespěchá. Zack Snyder dokončuje pro Netflix zombie film Army of the Dead a obvolává jednotlivé herce z Justice League, aby se s nimi domluvil na tom, kdy budou mít čas na dokončování Justice League. Jak už bylo řečeno, výsledek by měl být k dispozici v příštím roce exkluzivně na HBO Max, tak uvidíme, zda Warner službu začne rozšiřovat i mimo USA, anebo jestli u nás Snyderovu Justice League nabídne třeba HBO Go.

A jak je možné, že nakonec Snyderova verze vznikne, i když to po léta vypadalo jako něco zcela vyloučeného? Deborah Snyder vysvětluje, že dřív by připravit nový sestřih skutečně zcela nemožné bylo. Avšak, byla to právě prémiová streamovací služba HBO Max, která realizaci projektu umožnila. Streamovací služby vznikají jako houby po dešti, perou se o diváckou pozornost a ve válce s konkurencí prostě musejí nasazovat těžké kalibry. Mohl by tak někdy v budoucnu Snyder dokončit svůj komplikovaný příběh v dalších filmech nebo minisériích? To už zní hodně neuvěřitelně, avšak na druhou stranu, to dokončení „Snyder Cutu“ znělo taky a nakonec k němu došlo. Tak počkejme, jakou bude mít Snyder Cut odezvu a uvidíme.

Zdroje: Zack Snyder, Warner, THR

« Předchozí kapitola

Galerie: 2

Justice League: Původní vize Zacka Snydera se dokončí jako seriál nebo extra dlouhý film | Fandíme filmu Justice League: Původní vize Zacka Snydera se dokončí jako seriál nebo extra dlouhý film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest