Justice League 2: Zack Snyder naznačuje, jak měla jeho sága pokračovat

Justice League 2: Zack Snyder naznačuje, jak měla jeho sága pokračovat | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér Snyder zveřejnil složitý piktorgram, ve kterém fanoušci DC objevují jeho budoucí plány.

Režisér Zack Snyder se vždycky vyžíval v symbolismu. Teď připravil tričko na podporu charity InkToThePeople, která se zabývá problematikou sebevražd (tu spáchala Zackova dcera Autumn). Pro tričko vznikl potisk se schématem, které propojuje symboly jednotlivých členů Justice League, různé nápisy a další ikonografické obrázky, které jsou na DC filmy nějakým způsobem navázané.

Fanoušci okamžitě začali symboly dešifrovat a několik zapálených diskusí najdete na Redditu, třeba tady, tady nebo tady. Co je ale asi nejdůležitější, grafika zřejmě opět potvrzuje, že Zack Snyder měl v hlavě celkem pětidílný příběh. Z něj jsme viděli Muže z oceli, Batman v Superman a výrazně poupravenou podobu Justice League. Následovat měla Justice League 2 a pátý, nikdy neodhalený film. Vše také nasvědčuje tomu, že Batman měl zemřít (o tom už byla řeč v minulosti), a že jeho smrt měla následovat narození jeho syna, nebo syna Clarka a Loise, který by nějakým způsobem vzdával Bruceovi poctu (možná by po něm byl pojmenovaný). Když se o podobný rozbor podělil jeden fanoušek se Zackem Snyderem, tak mu režisér zatleskal, tak na téhle teorii možná něco bude.

V galerii krom trička můžete vidět také plakát k ultimátní edici Batman v Superman, který Snyder také nedávno nasdílel.

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Justice League 2: Zack Snyder naznačuje, jak měla jeho sága pokračovat | Fandíme filmu Justice League 2: Zack Snyder naznačuje, jak měla jeho sága pokračovat | Fandíme filmu Justice League 2: Zack Snyder naznačuje, jak měla jeho sága pokračovat | Fandíme filmu Justice League 2: Zack Snyder naznačuje, jak měla jeho sága pokračovat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest