X-Men: Apokalypsa: Režisér na 10 dní zmizel a nechal štáb, ať si dělá, co chce

X-Men: Apokalypsa: Režisér na 10 dní zmizel a nechal štáb, ať si dělá, co chce | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Herečka Olivia Munn tvrdí, že režisér slabě přijatého filmu z x-menovské ságy se uprostřed natáčení vytratil.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Režisér Bryan Singer natočil filmy jako Obvyklí podezřelí, Nadaný žák, Superman se vrací, Valkýra či několik dílů ságy X-Men. Dlouho byl na hollywoodském výsluní, avšak v posledních letech se jeho kariéra zcela zastavila, po tom, co čelí obviněním ze sexuálního obtěžování (dosud v žádném z případů nebyl soudně shledán vinným) a v médiích se množila svědectví o jeho pracovní nespolehlivosti. Právě kvůli té jej mělo studio 20th Century Fox propustit v půlce natáčení hitu Bohemian Rhapsody, který následně dokončil náhradník Dexter Fletcher. Bohemian Rhapsody z roku 2018 (natáčeno v roce 2017) je také režisérovým posledním projektem, od té doby oficiálně Singer ve filmovém průmyslu nepracoval, z chystaného snímku Rudá Sonja byl vyřazen.

Aktuálně se v rozhovoru pro magazín Variety k tématu režisérova neprofesionálního chování opět vrátila herečka Olivia Munn, která tvrdí, že Singer na deset dní zcela zmizel z natáčení filmu X-Men: Apocalypse a na dálku vzkazoval, ať to bez něj ostatní nějak natočí. Konkrétně herečka uvedla:

„Než jsem točila X-Meny, tak jsem doby na tak velkém filmu nedělala. Netušila jsem, co je normální a co je v nepořádku, ale věděla jsem, že je zvláštní, že Bryan Singer mohl zmizet a tvrdit, že má problém se štítnou žlázou. Místo toho, aby šel k doktorovi v Montrealu (tam se natáčelo - pozn. redakce), což je město s vysokou úrovní, tak tvrdil, že musí odletět do L.A., a pokud si dobře vzpomínám, byl pryč asi deset dní. A nám řekl ‚Pokračujte, točte dál‘. Byli jsme na place, pamatuji si, že jsme měli točit velkou scénu. Vrátili jsme se z oběda a Bryanův asistent nám ukázal na svém telefonu zprávu. [Singer] SMSkou vzkázal hercům: ‚Ahoj všichni, momentálně jsem zaneprázdněný. Ale prostě začněte točit beze mě.‘ A my si říkali: ‚Nu dobrá‘. Nikdy mi to nepřipadalo normální, ale neuvědomovala jsem si, že to normální nepřipadá ani dalším lidem...“

Herečka hovoří o období, kdy nebyla tak zkušená a nepřišlo jí, že by byla v pozici, kdy by mohla podobné věci jakkoliv komentovat. Obecně potom v rozhovoru Munn hovoří o tom, jak někteří lidé (někteří muži) mají v Hollywoodu možnost dělat jeden průšvih za druhým a stejně dostávají další a další šance, zatímco jiní, neméně talentovaní, se mohou přetrhnout, ale prostě nepatří k té správné klice, a tak jejich šance nemusí přijít nikdy. V otázce X-Men: Apocalypse Singerův mluvčí tvrdí, že režisér navštívil doktora v Montrealu a následně v Los Angeles a pokud si Brianův tým vzpomíná, natáčení to ovlivnilo pouze po dobu dvou dní.

Další kapitola »

Galerie: 5

X-Men: Apokalypsa: Režisér na 10 dní zmizel a nechal štáb, ať si dělá, co chce | Fandíme filmu X-Men: Apokalypsa: Režisér na 10 dní zmizel a nechal štáb, ať si dělá, co chce | Fandíme filmu X-Men: Apokalypsa: Režisér na 10 dní zmizel a nechal štáb, ať si dělá, co chce | Fandíme filmu X-Men: Apokalypsa: Režisér na 10 dní zmizel a nechal štáb, ať si dělá, co chce | Fandíme filmu X-Men: Apokalypsa: Režisér na 10 dní zmizel a nechal štáb, ať si dělá, co chce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest