Dredd: DVD se prodává jako divé, má pokračování šanci?

Dredd: DVD se prodává jako divé, má pokračování šanci? | Fandíme filmu
Že by se naše zbožné přání stalo skutkem a Dredd nakonec na trhu s domácím videem utržil dost na to, aby bylo na další díl?

Před časem jsme vám přinesli souhrn vyhlídek pro sequel snímku Dredd 3D. Film, který celosvětově utržil necelých 33 miliónů dolarů, se i přes své nízké padesátimilionové náklady jevil jako komerční propadák. A to i přes to, že se jedná o celkem vydařený kousek.

Jednou z příčin malého výdělku může být datum premiéry. Film vyšel v září, což je doba, kdy především Američané po letních radovánkách raději zůstanou doma, než aby šli na akční střílečku, která je navíc ve 3D a lístek tak stojí o něco víc. Nicméně vymlouvat se na to nedá, faktem zůstává, že špatná reklama v kombinaci s malou přitažlivostí pro většinového diváka dostala snímek do minusových čísel. Nezachránil to ani hlavní představitel Karl Urban, který sice Dredda ztvárnil perfektně, nicméně to není taková ikona, aby mohl být toliko s odhalenou bradou spolehlivým tahounem.

Nyní ale vysvitla jiskřička naděje. S nástupem prodeje DVD a Blu-ray nosičů výdělek filmu nadále stoupá. Studio Lionsgate, které za Dreddem stojí, uvádí, že na s 650 tisíci prodanými nosiči DVD a Blu-ray film vede momentální žebříčky a také je doposud nejprodávanějším filmem letošního roku. Dredd údajně vede také žebříček 3D Blu-rayů a placeného online stahování. To Dreddovy v tu ránu připisuje na konto nějakých 15-20 milionů dolarů navíc, a prodej samozřejmě ani zdaleka nekončí.

Je tedy otázkou, zda se film nakonec jen tak tak vyhrabe z minusových čísel a tvůrci začnou skutečně plánovat pokračování. Doufejme a držme palce! Pokud chcete Dredda sami podpořit, stačí použít odkazy pod článkem.

Zdroj: Screenrant

Dredd

21.09.2012 | USA, Velká Británie, Indie, Jihoafrická republika
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest