Fantastická čtyřka: Další zásadní Marvel komiks by mohl zfilmovat tvůrce přelomových Avengers

Fantastická čtyřka: Další zásadní Marvel komiks by mohl zfilmovat tvůrce přelomových Avengers | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
A naznačuje nám John Krasinski, že si ve filmu zahraje jednu z hlavních rolí?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Právě Whedonův nevšední cit pro skupinovou dynamiku je to, co podle mnohých udělalo z Avengers výjimečný film, takže pokud by se měl ujmout týmové Fantastické čtyřky, určitě by to byla „fantastická“ volba. V tuhle chvíli jde ale opravdu jen o nepotvrzené drby, takže by to chtělo pro jistotu nějakou alternativu. Je tu nějaká? Dlouhodobě po Fantastické čtyřce touží Peyton Reed, který ji měl točit před lety (nevyšlo to) a následně natočil pro Marvel dva díly Ant-Mana. Peyton je zručný řemeslník, ale Whedonových kvalit nedosahuje.

Daleko zajímavější volbou by byl John Krasinski. Toho s filmem dlouhodobě spojují fanoušci, kteří by jej především chtěli vidět v roli Reeda Richardse alias Mr. Fantastica. Krasinski však Tichým místem potvrdil, že je také velice schopný režisér. Když byl na Fantastickou čtyřku před časem tázán, tak uváděl, že by jí rozhodně nepohrdl. No a v nejnovějším vydání svojí show Some Good News pro změnu výrazně pohlédl do kamery, když přišla řeč na to, že ještě nehrál žádnou komiksovou roli. Jak už to tak bývá, fandové na internetu okamžitě začali spekulovat o tom, že se nám tak John snaží naznačit, že jednání s Marvelem probíhají. Nakolik něčemu takovému chcete přikládat váhu, to už necháme na vás. Server Geeks World Wide potom tvrdí, že šéf Marvelu Kevin Feige a Krasinski spolu před časem měli první formální schůzku, jakkoliv není zřejmé, co se na ní probíralo a zda z ní něco vzešlo.

A co říkáte? Whedon? Reed? Krasinski? Nebo raději někdo úplně jiný? Kdo by měl zrežírovat novou Fantastickou čtyřku podle vás?

Dole v galerii si můžete prohlédnout, jak si fanoušci představují Krasinskiho v roli Mr. Fantastica a jeho manželku Emily Blunt v roli Invisible Woman.

Zdroje: GWW, John Campea

« Předchozí kapitola

Galerie: 6

Fantastická čtyřka: Další zásadní Marvel komiks by mohl zfilmovat tvůrce přelomových Avengers | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Další zásadní Marvel komiks by mohl zfilmovat tvůrce přelomových Avengers | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Další zásadní Marvel komiks by mohl zfilmovat tvůrce přelomových Avengers | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Další zásadní Marvel komiks by mohl zfilmovat tvůrce přelomových Avengers | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Další zásadní Marvel komiks by mohl zfilmovat tvůrce přelomových Avengers | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Další zásadní Marvel komiks by mohl zfilmovat tvůrce přelomových Avengers | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest