Vyproštění: Chris Hemsworth jako žoldák zachraňuje syna drogového magnáta

Vyproštění: Chris Hemsworth jako žoldák zachraňuje syna drogového magnáta | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Thor se tentokrát nebude moci spolehnout na svoje superhrdinské schopnosti, tudíž tahle mise bude zřejmě trošku více bolet.

Chris Hemsworth (Thor: Ragnarok, Zlý časy v El Royale) a David Harbour (Stranger Things, Hellboy) jsou hlavními hvězdami akčního thrilleru Vyproštění (Extraction, dříve Out of the Fire), kterého se z pozice režiséra ujal Sam Hargrave, tedy stunt koordinátor a stunt double (kaskadér) opakovaně zaskakující za Chrise Evanse coby Kapitána Ameriku. O scénář se postaral Joe Russo (s bráchou projekt produkují) a všechno se má točit kolem únosu chlapce, syna bangladéšského zločineckého bosse, jenž se ocitl uprostřed války drogových gangů, obchodníků se zbraněmi a další podobné pakáže. Hemsworth si pak zahraje žoldáka jménem Tyler Rake, který už ztratil chuť do života a vydává se na sebevražednou záchrannou misi. Harbour si též střihne žoldáka, avšak s jistými skrytými úmysly.

Snímek by měl být dle Hemswortha plný akční scén, ať už jde o přestřelky, boj zblízka nebo třeba automobilové honičky. Sám přiznal, že v něm natáčení opět probudilo jeho mladší já. Netvrdí sice, že by něco fyzicky nedával, ovšem v poslední době vnímá věci už trošku jinak. Tu a tam si všimne, že mu něco škubne v koleni či jej cosi zatahá v rameni. A právě tyhle pocity mu vlily novou energii do žil. "Byl to takový kopanec do zadku. Sakra, vždyť mám v nádrži ještě spoustu paliva!".

K postavě, kterou ztvárnil Hemsworth, uvedl režisér následující: "Máme tu chlapíka, jenž má hodně temnou minulost, neboť kvůli živobytí prováděl špatné a násilné věci. Zajímavé však je, že po fyzické stránce se sice nebojí ničeho, ovšem z hlediska emocionálního se jedná de facto o zbabělce." Hemsworth ke svému charakteru dodává, že kupředu jej žene nevinnost a čistota onoho dítěte, jež se pokouší zachránit. To kvůli němu to nechce zabalit.

Premiéra na Netflixu proběhne 24. dubna 2020. Těšíme se!

Zdroj: USAToday

Foto: Netflix

Galerie: 4

Vyproštění: Chris Hemsworth jako žoldák zachraňuje syna drogového magnáta | Fandíme filmu Vyproštění: Chris Hemsworth jako žoldák zachraňuje syna drogového magnáta | Fandíme filmu Vyproštění: Chris Hemsworth jako žoldák zachraňuje syna drogového magnáta | Fandíme filmu Vyproštění: Chris Hemsworth jako žoldák zachraňuje syna drogového magnáta | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest