The Batman: Natáčení dál stojí, herci přibližují své role a přípravu

The Batman: Natáčení dál stojí, herci přibližují své role a přípravu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Reevesův Batman se sice nehýbe nikam kupředu, ale několik novinek pro vás stejně máme.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Podobně "sympatickou" postavu si zahraje i John Turturro, jemuž spadla do klína role Carmina Falconeho, šéfa gothamského podsvětí. "Hraju padoucha. Batmana jsem vždy miloval, ale Zorro je nejlepší. Bez Zorra by nebylo Batmana. Když mi bylo pět let, představoval jsem si, že jsem Zorro a mám meč. (...) A pak, když se objevil Batman, byl jsem nadšený."

Činí se i Zoe Kravitz alias Catwoman, jež si kvůli náročnosti role prošla intenzivním výcvikem. Údajně byla v Londýně již dva měsíce před začátkem natáčení, aby potrénovala, osvojila si bojové techniky a obecně se dostala do formy.

A na závěr informace ohledně hudebního podkresu, který obstará Michael Giacchino. Ten se nedávno svěřil, že má absolutní tvůrčí svobodu. Prý se nenechává ničím svazovat, přičemž miluje právě onen pocit, že může přinést svůj vlastní pohled na maskovaného hrdinu.

A jako bonus mrkněte na jeden netradiční pohled na batmobile a též na DeepFake video, v němž se Pattinson vtělil do Nolanova Batmana a nahradil tak Christiana Balea.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je stanovené na 25. června 2021.

Zdroje: CS, SlashFilm, CBM I, CBM II, ScreenRant I, II, III, MW, MW II

« Předchozí kapitola

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest