Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky

Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kina budou mrtvou zónou minimálně do půli prázdnin. Filmy, co ještě neustoupily, ustoupí brzy.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Disney se zapojil do velkých škatulat v programu kin. Nedávno odsouvalo filmy Sony, pak přišel na řadu Paramount, teď tedy gigant Disney. Odkládání Marvel filmů jsme probrali zvlášť, teď se pojďme zaměřit na ten zbytek.

Nové datum premiéry dostala Mulan. Tu jsme podle původních plánů již měli mít za sebou. Pak byl termín zrušený a nově Disney snímek hodlá nasadit 24. 7. 2020 (americké datum premiéry, do Česka a na Slovensko obvykle mezinárodní premiéry dorazí o den dříve). Studio tedy nejspíš věří tomu, že koncem července už by mohli lidé do kina chodit. Nebo minimálně tomu, že situace v Číně bude už na velmi dobré úrovni a tamní trh pohádku zasazenou do historické říše středu podrží. Mulan dostala termín po dobrodružném snímku Expedice: Džungle. Novinka s The Rockem místo toho bude o rok odložena, Disney ji plánuje na 30. 7. 2021. Připomínáme, že film se točí od roku 2018 a původně se s premiérou počítalo na říjen 2019.

Ještě se vraťme na úplný začátek prázdnin. Tam měla 20th Century Studios (součást Disneyho) nachystanou premiéru akční videoherní komedie s Ryanem Reynoldsem, Free Guy. Tenhle termín ještě studio za bezpečný nepovažuje, film byl odložen na 11. 12. 2020. Původně 17. 7. měla mít premiéru filmová verze Bobových burgerů. Ty jsou teď odloženy na 9. 4. 2021. V červenci, konkrétně 24., měla mít premiéru také novnika Wese Andersona, The French Dispatch. Ta nově bude uvedena 16. 10 2020, což je termín, který snímku potenciálně dává vyšší oscarové naděje.

Další kapitola »

Galerie: 7

Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky | Fandíme filmu Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky | Fandíme filmu Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky | Fandíme filmu Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky | Fandíme filmu Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky | Fandíme filmu Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky | Fandíme filmu Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest