Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky

Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kina budou mrtvou zónou minimálně do půli prázdnin. Filmy, co ještě neustoupily, ustoupí brzy.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Při množství filmů odsunutých na závěr roku, začínají listopad a prosinec vypadat docela přehuštěně. Prakticky každý víkend je ohlášená alespoň jedna velká premiéra, kdy postupně mají dorazit Black Widow, Godzilla vs. Kong, Raya and the Last Dragon, Není čas zemřít, Free Guy, Duna, West Side Story, Croodsovi 2 a Top Gun: Maverick. Asi by nás neudivilo, kdyby některý z téhle skupiny byl odložený až na další rok, zvlášť když nám ještě zbývá několik málo snímků, které si také o odložení vyloženě koledují. Konkrétně pixarovka Duše je stále oznámená na 19. 6., což je hodně podezřelé. Půjde snad ten den přímo na domácí video? Čeká Disney na uvolnění vhodného termínu? A nezní příliš pravděpodobně, že by na termínu 17. 7. vydržel Tenet Christopera Nolana.

Jedna z největší změn v Disneyho stáji se odehrála v kalendáři příštího roku. Začátkem prázdnin, 9. 7. 2021, měl dorazit do kin Indina Jones 5. Místo toho bychom se jej měli dočkat až 29. 7. 2022! Jak je to možné? I když se podařilo najít náhradu za režiséra Stevena Spielberga, který z projektu vycouval, pravděpodobně se nestihne kvůli koronavirovým omezením začít natáčet tak brzy, aby bylo možné film včas dokončit. Nové datum je už čtvrtý termín uvedení, který snímek obdržel, přičemž prapůvodně byl fanouškům slibovaný už na loňské léto. Připomínáme, že se nesčetněkrát přepisoval scénář, Harrisonu Fordovi bude v době premiéry přes 80 let a samotný Spielberg už dal ruce pryč. Není náhodou na čase, aby od zakletého projektu dali ruce pryč všichni?

Když je řeč o prokletých projektech, nové datum premiéry Disney při aktuálním tiskovém oznámení nestanovil pro Nové mutanty. Stejně tak ještě nový termín nedostaly snímky Antlers, Woman in the Window a The Personal History of David Copperfield. Pokud zalovíme mimo Disneyho projekty, tak tam studio Universal přesunulo nového Candymana. Ten měl být uvedený začátkem června, místo toho je přesunut na 25. 9. 2020.

Zdroje: Variety, THR

« Předchozí kapitola

Galerie: 7

Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky | Fandíme filmu Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky | Fandíme filmu Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky | Fandíme filmu Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky | Fandíme filmu Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky | Fandíme filmu Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky | Fandíme filmu Indiana Jones se už zase odkládá, stejně jako další disneyovky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest