Hardy, DiCaprio a Maguire budou chránit divoká zvířata

Hardy, DiCaprio a Maguire budou chránit divoká zvířata | Fandíme filmu
Tom Hardy, Leonardo DiCaprio  a Tobey Maguire milují přírodu a připravují hned dva filmy o pytláctví a ochraně divoké zvěře.

Studio Warner Brothers chystá dva projekty o ilegálním lovu ohrožených zvířat. Tato zpráva budí velkou pozornost i proto, že se produkce ujme trio slavných herců Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire a Tom Hardy, respektive jejich produkční společnosti Appian Way, Material Pictures a Executive Options. DiCaprio a Maguire jsou dlouholetými přáteli, Hardy se s DiCapriem blíže zná ze společného natáčení Nolanova hitu Inception. Na spolupráci se tito tři herci dohodli nedávno, když zjistili, že sdílí zájem o divokou přírodu a její uchování.

Scénář k prvnímu projektu píše Sheldon Turner, spoluautor filmu Up in the Air (Lítám v tom). Námět pochází od Toma Hardyho, jenž se prý inspiroval u svých několika přátel, kteří prošli armádou, a poté bojovali s pytláky v několika afrických zemích. Hvězda snímku The Dark Knight Rises by si zde měla zahrát hlavní roli bývalého příslušníka speciální jednotky, který se vydá do afrického Zimbabwe pomoct příteli s výcvikem jednotek bojujících s pytláky. Zvířata i Afrika mu tak učarují, že se nakonec rozhodne zůstat, což bude zřejmě nejednoho pytláka mrzet.

Druhý projekt zatím scenáristu nemá. Podle dostupných informací by se mělo jednat o širší pohled na problematiku ilegálního lovu zvířat a následného obchodování, od samotných lovců přes pašeráky, obchodníky a jejich zákazníky, až po zkorumpované politiky, kteří tato zvěrstva často tiše tolerují. Zahraniční filmové weby námět přirovnávají ke snímku Traffic - Nadvláda gangů, mohlo by se tedy jednat o jednotlivé příběhy různých účastníků tohoto obchodu. Co se týče obsazení tohoto projektu, je možné, že se zde objeví všichni tři slavní herci, zatím však tato informace potvrzena nebyla.

Zdroje: Deadline, Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest