The Details: Tobey Maguire si zničil život

The Details: Tobey Maguire si zničil život | Fandíme filmu
Zároveň ho zničil Elizabeth Banks a všem okolo. Pusťte si trailer na chystanou hořkou komedii, kde se realita střetává s šílenstvím.

The Details je černá komedie s prvky příměstského dramatu, jenž vypráví příběh o mladém páru, který zdánlivě žije v harmonickém manželství. Jeff Doktor (Tobey Maguire) a krásná Nealy (Elizabeth Banks) mají vše, o čem každý normální člověk sní - peníze, dům a rodinu. Přesto je jejich život sterilní a dávno to mezi nimi již nejiskří. Jednoho dne se na jejich dvorku před domem objeví skupinka mývalů, kteří hledají něco k snědku a kvůli červům tak rozkopou všechnu půdu kolem. Jeff začne šílet a snaží se dostat nezvané hosty z domu. Přitom se s manželkou nedokáže dohodnout, jak se s takovým kuriózním problémem vypořádat. Pravda o Jeffově nespokojeném životě vyplouvá na povrch a přes úplatkářství, vydírání a nevěru si sáhne až na samotné dno. Jeho posedlost likvidací mývalů pak připomíná jinou starší komedii s názvem Caddyshak (1980) s Billem Murraym v hlavní roli.

Vzhledem k tomu, že většina komediálních filmů stojí vedle scénáře hlavně na obsazení, neměl, by se nikdo strachovat - Elizabeth Banks, Tobey Maquire nebo Ray Liotta jsou jména, která minimálně zajímavou podívanou zaručují. Co se týče traileru samotného, je podivný, ztřeštěný a šílený! Přesto musím uznat, že docela funguje a divákovi dobře přibližuje, v jakém stylu snímek pojede. Pochybuji však, že si snímek získá valnou většinu diváků. Ale uvidíme. Datum oficiální premiéry v ČR a ani český název nejsou ještě stanoveny.

 

The Details: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest