Mad Max: Fury Road - První fotka Toma Hardyho v kostýmu

Mad Max: Fury Road - První fotka Toma Hardyho v kostýmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
První pohed na nového Maxe. Doplňujeme synopsi.

Nový Šílený Max se natáčel v Africe (nedávno konečně padla poslední klapka), kam se běžní paparazzi snadno nedostanou, a tak jsme z placu doposud viděli především fotografie nejrůznějších postapokalyptických vozidel. Teď se objevil obrázek, na kterém si dost možná konečně můžeme pořádně prohlédnout nového Šíleného Maxe, alias Toma Hardyho. Náhrada za Mela Gibsona to není špatná, co říkáte? Na druhé fotografii můžete z kostýmu vidět alespoň kožené kalhoty.

Před nějakým časem se objevila také první oficiální synopse, která však nedává příliš velký smysl. Někteří fanoušci se domnívají, že je synopse možná částečně psaná jazykem, kterým mezi sebou komunikovaly děti v Śíleném Maxovi 3. Posuďte sami:

According to Miller, “Mad Max is caught up with a group of people fleeing across the Wasteland in a War Rig driven by the Imperator Furiosa. This movie is an account of the Road War which follows. It is based on the Word Burgers of the History Men and eyewitness accounts of those who survived.”

Dohromady by z textu mohlo jít vydedukovat zhruba tolik: Šílený Max je společně se skupinkou lidí, kteří prchají napříč Pustinou, lapen válečným konvojem, hnaným imperátorkou Furiosou (Charlize Theron). Film pojednává o silniční válce, která následuje. Příběh je založený na knihách historiků a svědectví těch, kteří přežili. Ale možná to znamná také něco úplně jiného...

Zdroje: Collider, Chris Trott Twitter, AICN, Coming Soon

Šílený Max: Zběsilá cesta

07.05.2015 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Mad Max: Fury Road - První fotka Toma Hardyho v kostýmu | Fandíme filmu Mad Max: Fury Road - První fotka Toma Hardyho v kostýmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest