Black Widow: Také očekávaná marvelovka by místo do kin mohla zamířit online

Black Widow: Také očekávaná marvelovka by místo do kin mohla zamířit online | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Začínají se objevovat zákulisní zvěsti o tom, že také Disney začíná zvažovat uvedení očekávaných kino filmů v digitální distribuci. Proč by měl měnit dosavadní názor?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Dle dostupných informací by měl zhruba během měsíce Disney učinit definitivní rozhodnutí, zřejmě v závislosti na pandemické prognóze. Následně by údajně mohl nejdřív zkusit vypustit do digitální distribuce Mulan, a pokud by se krok ukázal být jako finančně úspěšný, následovala by Black Widow. V budoucnu by potom Disney údajně rád filmy poslal i do kin a to v nějakém prodlouženém sestřihu, aby dal co největšímu množství fanoušků k návštěvě záminku. Tenhle krok by mohl nejen zvednout příjmy, ale potenciálně také uchlácholit provozovatele kin, kteří se jistě proti jakémukoliv uvádění kino premiér na internetu budou bouřit (i když v současnosti toho samozřejmě moc nezmůžou, když mají zavřeno).

Zatím tedy uvedení Black Widow nebo Mulan v kinech rozhodně nepovažujte za hotovou věc, ale podle všeho se o tom minimálně interně diskutuje, a pokud zdravotní vyhlídky budou i v dubnu stejně mizerné, jako teď, nejde vyloučit, že se oznámení digitálních premiér dočkáme. A v momentě, kdy se k podobnému kroku uvolí velký Disney, je docela dobře možné, že stavidla otevřou i další studia.

V akčním špionážním thrilleru Black Widow od Marvel Studios se musí Natasha Romanoff, alias Černá vdova, vypořádat se svou temnou minulostí a nebezpečným spiknutím, které se na její minulost váže. Je pronásledovaná silami, které se ve snaze dostihnout ji nezastaví před ničím. Přesto se musí Natasha popasovat se svojí špiónskou minulostí a vazbami, které zpřetrhala dávno před tím, než se z ní stal Avenger. Scénář filmu napsali Eric Pearson, Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Dále hrají O-T Fagbenle, Florence Pugh, David Harbour a Rachel Weisz.

Mulan:

Když císař Číny vydá nařízení, že jeden muž na rodinu musí sloužit v císařské armádě k obraně země před nájezdníky ze severu, Hua Mulan, nejstarší dcera ctěného bojovníka, zaujme místo svého nemocného otce. V přestrojení za muže překonává Hua Jun nástrahy na každém kroku své cesty a učí se využívat své vnitřní síly a přijímat svůj skutečný potenciál. Tato epická cesta z ní nejen učiní ctěného bojovníka, ale vyslouží jí i respekt vděčného národa… a hrdého otce.

Hrají: Liu Yifei jako Mulan, dále Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An, Utkarsh Ambudkar, Ron Yuan, Tzi Ma, Rosalind Chao, Cheng Pei-Pei, Nelson Lee, Chum Ehelepola, také Gong Li a Jet Li. Režíruje Niki Caro.

Zdroje: Grace Randolph I, II, Atlanta Filming

« Předchozí kapitola

Galerie: 9

Black Widow: Také očekávaná marvelovka by místo do kin mohla zamířit online | Fandíme filmu Black Widow: Také očekávaná marvelovka by místo do kin mohla zamířit online | Fandíme filmu Black Widow: Také očekávaná marvelovka by místo do kin mohla zamířit online | Fandíme filmu Black Widow: Také očekávaná marvelovka by místo do kin mohla zamířit online | Fandíme filmu Black Widow: Také očekávaná marvelovka by místo do kin mohla zamířit online | Fandíme filmu Black Widow: Také očekávaná marvelovka by místo do kin mohla zamířit online | Fandíme filmu Black Widow: Také očekávaná marvelovka by místo do kin mohla zamířit online | Fandíme filmu Black Widow: Také očekávaná marvelovka by místo do kin mohla zamířit online | Fandíme filmu Black Widow: Také očekávaná marvelovka by místo do kin mohla zamířit online | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest