Black Widow: Poslední titán padl, i tahle premiéra se odkládá

Black Widow: Poslední titán padl, i tahle premiéra se odkládá | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Čekání si můžete zkrátit alespoň sadou nejnovějších fotografií. Vedle marvelovky se odkládá také několik dalších premiér.

Už několik dní hovoříme o tom, že je to nevyhnutelné a teď je to oficiální. Také Black Widow odložila svoji premiéru. Z nejbližších dvou měsíců se postupně škrtaly termíny uvedení všech velkých filmů, jako jsou bondovka Není čas zemřít, disneyovská Mulan nebo akční horská dráha Rychle a zběsile 9. Marvelovská Černá vdova stále vyčkávala, ale teď už ji také v programu žádného světového kina nenajdete. Což je pochopitelné, vzhledem k tomu, že otevřených kin bychom momentálně na světě stejně našli jen minimum. K ranním datům doplňujeme, že Británii a Irsku dál pokračuje hromadné zavírání řetězců a v USA už kompletně zavřely i ty, které ještě včera fungovaly se sníženou kapacitou. Zavírají kina v Thajsku.

Zatím nebylo oznámeno, kdy Marvel Black Widow uvede, nicméně velké americké kino řetězce počítají s uzavřením na 6-12 týdnů. To znamená 1,5 až 3 měsíce. Vyšší hranice působí realističtěji, první polovina července je velkofilmy už tak celkem nahuštěná a svoji premiéru odložily i další trháky, co budou potřebovat prostor. Navíc je třeba v marketingové kampani nové termíny rozhlásit. Jako první myslitelný čas uvedení tak působí asi letošní srpen, ale to je v tuhle chvíli jen spekulace.

Spolu s Black Widow Disney (vlastník Marvelu) zrušil také premiéru filmů The Personal History of David Copperfield a Žena v okně (ta v polovině května měla být uvedena také u nás). Společnost Well Go USA pak odložila na neurčito premiéru snímku Cut Throat City.

Abychom nekončili úplně negativně, na závěr pro vás máme alespoň bohatou galerii nových fotek z Black Widow. A ano, níže přiložené video v tuhle chvíli tak docela neplatí…

V akčním špionážním thrilleru Black Widow od Marvel Studios se musí Natasha Romanoff, alias Černá vdova, vypořádat se svou temnou minulostí a nebezpečným spiknutím, které se na její minulost váže. Je pronásledovaná silami, které se ve snaze dostihnout ji nezastaví před ničím. Přesto se musí Natasha popasovat se svojí špiónskou minulostí a vazbami, které zpřetrhala dávno před tím, než se z ní stal Avenger. Scénář filmu napsali Eric Pearson, Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Dále hrají O-T Fagbenle, Florence Pugh, David Harbour a Rachel Weisz. Datum premiéry je stanovené na 1. května 2020.

Zdroje: EW, Empire, Empire II, Slashfilm, Variety, Deadline, Deadline II, Deadline III, Deadline IV

Galerie: 9

Black Widow: Poslední titán padl, i tahle premiéra se odkládá | Fandíme filmu Black Widow: Poslední titán padl, i tahle premiéra se odkládá | Fandíme filmu Black Widow: Poslední titán padl, i tahle premiéra se odkládá | Fandíme filmu Black Widow: Poslední titán padl, i tahle premiéra se odkládá | Fandíme filmu Black Widow: Poslední titán padl, i tahle premiéra se odkládá | Fandíme filmu Black Widow: Poslední titán padl, i tahle premiéra se odkládá | Fandíme filmu Black Widow: Poslední titán padl, i tahle premiéra se odkládá | Fandíme filmu Black Widow: Poslední titán padl, i tahle premiéra se odkládá | Fandíme filmu Black Widow: Poslední titán padl, i tahle premiéra se odkládá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest